PUBG MOBİLE SES VE KASMA SORUNU

starbuck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
slm arkadaşlar sıtede yenıyım sürçü lisan ettıkse affola..

sistemım:

cpu             : 3. nesil İntel core i5 3470

ekran kartı   : amd radeon rx 550 4 gb

ram            : 8+8 16 gb ram 1600 mhz

anakart       : asboard

power         : 500w

ssd             : 240 gb

sistemım wın 10 64 bit.driwerlar güncel ama,arkadaşlar ben bu sıstemde ne yaptımsa pubg mobıle oyununu oynayamıyorum.emulatorden butun ayarları denememe rağmen  şu hata ortaya çıkıyor.

https://eksiup.com/v/498715127

sıkıntı neden kaynaklanıyor acaba yardımcı olursanınz memnun olurum..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
BIOS ayarlarınızdan Sanallaştırma (VT veya Virtualization diye geçer) ayarınızı aktif edin.
Oyunda ekran kartınızı kullanmıyor olabilirsiniz. CPU içindeki grafik işlemcisini kullanıyorsanız sorun odur. Bu bağlantıdaki videoda 3.36dk. dan sonrasında ayarları gösteriyor. Sizde öyle yapın ayarlarınızı güç planından.

KS

starbuck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam sanallaştırmam aktıf.güç planından ne yapmam gerekıyor onu anlamadım kusuruma bakma.ekran kartı takılı pc de kullanıp kullanılmadığını nasıl anlayabılırım onuda bılmıyorum .

KS

starbuck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam videodakı ayarları aynısını uyguladım yıne aynı ...kasma son buldu ama o dıızzzz sesı devam edıyor ...guc kaynagında mı sorun var yoksa anlamadım kı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O ses kasma sesi gibi ama kasma sorunu düzeldi demişsiniz bende net olarak çözemedim. PSU olması pek olası değil bu tür android tabanlı oyunlarda sistem zaten yüksek güç kullanmaz. PSU çok çok dandik bile olsa altından kalkar ki zaten PSU sorunu olsa sistemde siyah ekrana düşme, kilitlenme, kapanma veya reset sorunu vs. yaşardınız.

Biraz bakıp bir şey bulursam yazarım.

KS

starbuck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kasma sorunu halloldu demiştim ama bugun yıne kasma yapmaya başladı hocam.7 ocakta geldı pc bana hazır sıstem aldım butçeme göre .İzoly N12p Intel Core i5 3470 16GB 240GB SSD RX 550 Freedos Masaüstü Bilgisayar...aldığım yerın lınkını atmıyorum yasaktır dıye..herneyse hocam.güç kaynağından değilse o zaman ekran kartından olmasın.ama diğer oyunları oynatıyor.cod serısını tomb raıder serısını oynatıyor.pubg emulator ayarlarının hepsını denedım en düşük ayarları bıle denedım.ne bıleyım hocam resmen bır paradox ıçerısındeyım.bu arada ılgılendığın için teşekkurlerımı ıletmek ıstıyorum.rx550 ekran kartından yaparmı acaba.hocam bırde şunu sormak ıstıyorum ramlar 16 gb ama ramların markası bılınen marka değil acaba ramlarden yaparmı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Başka bir emulator ile denediniz mi belki uygulama odaklıdır. Çünkü diğer oyunlarda sorun yok demişsiniz. Başka bir şey gelmiyor aklıma. Diğer oyunlarda yoksa 1 oyunda ve emulator yazılımındaki o oyunda varsa sorun oyun yada emulator olabilir.

Delioyuncu12x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
starbuck' Alıntı:
slm arkadaşlar sıtede yenıyım sürçü lisan ettıkse affola..

sistemım:

cpu             : 3. nesil İntel core i5 3470

ekran kartı   : amd radeon rx 550 4 gb

ram            : 8+8 16 gb ram 1600 mhz

anakart       : asboard

power         : 500w

ssd             : 240 gb

sistemım wın 10 64 bit.driwerlar güncel ama,arkadaşlar ben bu sıstemde ne yaptımsa pubg mobıle oyununu oynayamıyorum.emulatorden butun ayarları denememe rağmen  şu hata ortaya çıkıyor.

sıkıntı neden kaynaklanıyor acaba yardımcı olursanınz memnun olurum..

Bende de kasma sorunu var ya çözemedim, çözümünü bilen var mı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri