Qp Bilişim Raven PC (RX 6600XT) alınır mı?

Lonvardw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Selamlar arkadaşlar,

SSD XPG yapıp alınır mı? Yoksa YouTube sistemleri mi bekleyeyim?

• ÜRÜN: https://www.qp.com.tr/qp-raven-oyun-bilgisayari#

1661940917089.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Bana fiyat yüksek geldi rx 6600 iyi ama sata ssd ve kasa kötü bu fiyata. Özelleştirme yapıncada fiyatın gene cazibesi kalmıyor. O yüzden bekleyin derim hocam

ValarMorghulish

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
169
İşlemci ve anakartın sıfır fiyatı 2.6K bu ikisini 1.5Kya elden çıkartıp 12.nesil işlemci +h610 serisi anakart ile revize edilebilir ya da 5600+b450 ile. Dediklerimi yaparsanız sistemin maliyeti 12-12.5K a çekmiş olursunuz.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Selamlar arkadaşlar,

SSD XPG yapıp alınır mı? Yoksa YouTube sistemleri mi bekleyeyim?

• ÜRÜN: https://www.qp.com.tr/qp-raven-oyun-bilgisayari#

Ekli dosyayı görüntüle 6026
Merhaba,
Hocam Youtube sistemleri ne zaman veya hangi fiyata yayınlanır bilemiyoruz o yüzden kesin bir şey söyleyemem şöyle uzaktan parçalarla fiyata baktığımızda bu sistem alınır diye düşünüyorum birde dediğiniz gibi SSD XPG yaptığımızda güzel olucaktır.PSU tarafında FSP Hydro 650w 80+ olması da çok iyi olmuş.Ana kartta başka seçenek sunulmadığı için yapılacak bir şey yok kendi tercihim ileride b550 ana karta geçilebilir.Eğer oyun performansına da bakmak istersiniz diye aşağıya videoyu bırakıyorum.

+Olarak soğutucu olarak sitede önerilen sıvı soğutmalar alınabilir eğer o kadar paraya gerek yok deseniz uygun fiyata kule tipi soğutucu alınabilir öneri olarak da Snowman T6 Ultra öneriyorum sesi yüksek ama iyi soğutur.

Son düzenleme:
KS

Lonvardw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba,
Hocam Youtube sistemleri ne zaman veya hangi fiyata yayınlanır bilemiyoruz o yüzden kesin bir şey söyleyemem şöyle uzaktan parçalarla fiyata baktığımızda bu sistem alınır diye düşünüyorum birde dediğiniz gibi SSD XPG yaptığımızda güzel olucaktır.PSU tarafında FSP Hydro 650w 80+ olması da çok iyi olmuş.Ana kartta başka seçenek sunulmadığı için yapılacak bir şey yok kendi tercihim ileride b550 ana karta geçilebilir.Eğer oyun performansına da bakmak istersiniz diye aşağıya videoyu bırakıyorum.

+Olarak soğuyucu olarak sitede önerilen sıvı soğutmalar alınabilir eğer o kadar paraya gerek yok deseniz uygun fiyata kule tipi soğutucu alınabilir öneri olarak da Snowman T6 Ultra öneriyorum sesi yüksek ama iyi soğutur.

Teşekkür ederim hocam

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Fiyat gerçekten güzel almayı düşünüyorsanız kaçırmayın

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Fiyat güzel ama site biraz uyanıklık yapıyor gibi. Özellikler ne 16 gb 512gb Ryzen 5 yazıp bırakmışlar. Özelleştir demeden görülmüyor. Özelleştirme seçeneği zaten yok ama alınabilir gibi.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Eh işte denilebilecek bir sistem, ekran kartı güçlü. Ryzen 3600 güçlü bir işlemci ama diğer bileşenlerden kısılmış. Fsp PSU kullanılmasa net alınmaz derdim ama isteyen alabilir, denge isteyip ekran kartı gücünden kisacak arkadaşlar haqqus gen 3 de tercih edebilir

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Eh işte denilebilecek bir sistem, ekran kartı güçlü. Ryzen 3600 güçlü bir işlemci ama diğer bileşenlerden kısılmış. Fsp PSU kullanılmasa net alınmaz derdim ama isteyen alabilir, denge isteyip ekran kartı gücünden kisacak arkadaşlar haqqus gen 3 de tercih edebilir
Hocam sonradan ana kart değişikliğine gitse daha iyi olabilir çünkü diğer parçalar iyi düzeyde bana göre Haqqus'geçmeye gerek yok bence birde ekran kartı 3 fanlı.Şuanda sadece 3 tane değişmesi gerek ama şuanda sorun yaratmayan parça görüyorum 1.Ana kart ileride b550 çevrilir. 2.İşlemci 3600 dediğiniz gibi güçlü aslında değiştirmeye gerek duymuyorum ama eğer değiştirmek istenirse 5600 veya 5600x 3.Ramde ana kartın yanında kampanya ile alınabilir 3600MHz'lik 2x8 bulunursa çok güzel olur.

Yukarda yazdıklarım 3 veya 5 sene sonra değiştirilebilir yada 2 yıl sonra bütçe yetiyorsa yavaş yavaş parçaları toplayıp hepsi aynı anda da değişim yapılabilir hem de Para birktirmiş olur diye düşünüyorum zaten eğer ara ara youtuber indirimleri veya muhteşem cuma vs. gibi şeyler takip edilerek toplanabilir hem de daha iyi olur.

ÖZNEL DÜŞÜNCELER

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam sonradan ana kart değişikliğine gitse daha iyi olabilir çünkü diğer parçalar iyi düzeyde bana göre Haqqus'geçmeye gerek yok bence birde ekran kartı 3 fanlı.Şuanda sadece 3 tane değişmesi gerek ama şuanda sorun yaratmayan parça görüyorum 1.Ana kart ileride b550 çevrilir. 2.İşlemci 3600 dediğiniz gibi güçlü aslında değiştirmeye gerek duymuyorum ama eğer değiştirmek istenirse 5600 veya 5600x 3.Ramde ana kartın yanında kampanya ile alınabilir 3600MHz'lik 2x8 bulunursa çok güzel olur.

Yukarda yazdıklarım 3 veya 5 sene sonra değiştirilebilir yada 2 yıl sonra bütçe yetiyorsa yavaş yavaş parçaları toplayıp hepsi aynı anda da değişim yapılabilir hem de Para birktirmiş olur diye düşünüyorum zaten eğer ara ara youtuber indirimleri veya muhteşem cuma vs. gibi şeyler takip edilerek toplanabilir hem de daha iyi olur.

ÖZNEL DÜŞÜNCELER
Hakkınız var hocam, parça parça hallolabilecek şeyler. Kısa vadede kendim alsam tek çekincem vento kasa olurdu sanırım. Haricinde işlemci anakart ramler idare eder orta derecedeler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri