yaşamazsınMerhaba r5 3500x işlemci asus prime a320m-c r2.0 anakartta asus rx 6650 xt 8gb 128 bit 180w ekran kartı taksam darboğaz yaşar mıyım? 650w psu var.
Teşekkürler hocamyaşamazsın
anakartını değiştir eski kalmış biraz
rica ederim iyi forumlar dilerimTeşekkürler hocam
Hocam imzanizdaki klavyeniz nasıl bende alicamdaAslında biraz darboğaz olur ama büyük sıkıntı etmez. İmkan varsa işlemciyi de yükseltin.
çok beğenerek kullanıyorum. hassasiyeti olsun tuş aralıkları ve multi tuşlar her anlamda güzel. Özellikle ışık sevenler için ambilight özelliği var süperHocam imzanizdaki klavyeniz nasıl bende alicamda
tek eksisi bilek destek yeri kavuçuk sert plastik o yumuşak olsa iyi olurmuş fakat yumuşak olanlar zamanla yıpranıp kötüleşiyor uzun vadede daha iyi bir malzemesi var.Hocam imzanizdaki klavyeniz nasıl bende alicamda
Dikkate alacaım hocam teşekkürler.Aslında biraz darboğaz olur ama büyük sıkıntı etmez. İmkan varsa işlemciyi de yükseltin.
Denildiği gibi bilek desteği olmaması bir tık kötü. Benim klavyemin sağ üst tarafının dış kısmında aydınlatma da çalışmıyor ama iade etmemiştim. Başka sıkıntısı yok. Ne kadar fiyata alacaksınız ? Ben 370TL ye almıştım.Hocam imzanizdaki klavyeniz nasıl bende alicamda