R5 3500X XFX RX 5600 XT Fps drop

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hayır sektör okuma yazmasında sorun varsa dedim. Bu başka o başka bir şey. Diskinizde okuma/yazma hızı düşük tamam ama genel olarak diskin bir sağlık sorunu yok görünüyor. Yani genel olarak bir sorun yok ama şuan ki hızı bir HDD disk hızında o bir sorun ama FPS drop yaratmaz.

KS

Reckless

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hayır sektör okuma yazmasında sorun varsa dedim. Bu başka o başka bir şey. Diskinizde okuma/yazma hızı düşük tamam ama genel olarak diskin bir sağlık sorunu yok görünüyor. Yani genel olarak bir sorun yok ama şuan ki hızı bir HDD disk hızında o bir sorun ama FPS drop yaratmaz.

tmm teşekkürler güç kaynağının fanından ses geliyordu bugün baktım fan dönmüyor fanın 1 parçası kırılmış  garantiye göndereceğim bide sizden bu öneri istiyorum 650w güç kaynağı için kesintisiz ups güç kaynağı almayı düşünüyorum bütçem 350tl ne alabilirim teşekkürler şimdiden

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Schneider Electric BVS 500VA 4 Schuko Çıkış Kesintisiz Güç Kaynağı BVS500I-GR - 470 TL - 300W güç akımı veriyor sizin sisteminiz için yeterli bir güç akışı. Sizin sistem maksimum her bileşen tam yükte 250-300W bir akım çeker işinizi görür bu ürün.

Daha ucuz bir ürün önermiyorum çünkü gerçekten iyi bir markadan ucuz bir ürün yok bu bütçelere. İlle bütçemi aşamam derseniz FSP FP800 Line-Intractive 800VA 2 - 340 TL fiyata 480W bu ürünü önerebilirim. İlk önerdiğim ürü ile kıyaslanmaz ama iyi bir üründür.

KS

Reckless

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
Schneider Electric BVS 500VA 4 Schuko Çıkış Kesintisiz Güç Kaynağı BVS500I-GR - 470 TL - 300W güç akımı veriyor sizin sisteminiz için yeterli bir güç akışı. Sizin sistem maksimum her bileşen tam yükte 250-300W bir akım çeker işinizi görür bu ürün.

Daha ucuz bir ürün önermiyorum çünkü gerçekten iyi bir markadan ucuz bir ürün yok bu bütçelere. İlle bütçemi aşamam derseniz FSP FP800 Line-Intractive 800VA 2 - 340 TL fiyata 480W bu ürünü önerebilirim. İlk önerdiğim ürü ile kıyaslanmaz ama iyi bir üründür.

https://www.hepsiburada.com/powerfu...c-kaynagi-p-BD303160?magaza=Kraft Elektronik#

bu nasıl?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Önerdiğim FSP ürününden de kötü bir marka ve ürün. Size en iyi ürün ve markalardan öneri yaptım. Schneider markası çok uluslu büyük bir şirkettir bu işte birkaç marka ile zirveyi paylaşırlar. FSP markası ise güç kaynağı üretimindeki en büyük firmalardan birisidir. Önerdiğim ürünlerde Schneider ilk seçiminiz olsun ve sonrasında FSP seçin derim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Prime95 ve stok soğutucu ile normal sorun yok sisteminizde. Prime95 sisteme anormal bir yük bindirir normalde o kadar yük binmez işlemciye. Yani sistemde sorun yok oyun ve genel iş kullanımından stok soğutucu ile 80 derece civarlarına kadar normaldir.

huseyinatik10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Reckless' Alıntı:
Öncelikle merhabalar bundan 2 3 ay önce r5 1600 af rx 5500 xt li sistemim vardı oyunlarda fps im güzeldi fakat rust oyununda falan fps drop yiyordum envanteri açtığımda falan pubg de aynı şekilde ben bu sistemi satıp r5 3500x rx 5600 xt sisteme geçtim fakat bundada aynı problem var pubg de fps droplar var envanteri açtığımda fps drop yiyorum rustta ard arda 5 6 crate açtığım zaman fps 20 30 lara düşüyor bu konuda napabilirim internetim de sorun olabilir mi kablolu bağlı yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekürler
Hocam çözdünüz mü ya?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri