R5 3600X RTX 2070 Sistemde Donmalar Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

Selectra007

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İşlemciden olsa sadece akşamları sorun olmazdı. Isı kaynaklıdır diyeceğim ama ısıları kontrol ettiniz herhalde? Benim tavsiyem size formatta işe yaramaz ise sistemi tek bir yerden aldıysanız aldığınız yere kasa ile götürün. Test etsinler bakalım nedir ne değildir.

Son bir şey geldi şimdi aklıma. Siz bir akım düzenleyici kullanıyorsunuz öyle demiştiniz. Onu sistemden çıkartıp direkt prizden elektrik alıp sistemi çalıştırır mısınız.

Isınma problemi yok, oyunlarda max 60a çıkıyor, turboyu açtığımda 40 dereceye kadar iniyor.
Tüm parçaları ayrı ayrı alıp birleştirdiğim için maalsef teknik servise verme gibi bi durumum yok.
UPS'den çıkartıp prize taktım, dün düzlmiş gibiydi fakat bugun saat 16 civarı yine takılmalar başladı. Bugun biraz daha bu şekilde deneyip düzelmezse yarın format atarım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Format işe yaramaz ise size 2 tavsiyem var. Birincisi sistemi başka bir yerde deneyin. Arkadaşınız olur başka bir yer olur yeter ki sizin evin ve mümkünse mahallenin dışında bir yer olsun. Buda aynı sonuçlanırsa ürünleri kendi servislerine tek tek göndermenizi isteyeceğim sizden. Bir bileşende sorun olabilir.

KS

Selectra007

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Format işe yaramaz ise size 2 tavsiyem var. Birincisi sistemi başka bir yerde deneyin. Arkadaşınız olur başka bir yer olur yeter ki sizin evin ve mümkünse mahallenin dışında bir yer olsun. Buda aynı sonuçlanırsa ürünleri kendi servislerine tek tek göndermenizi isteyeceğim sizden. Bir bileşende sorun olabilir.

format attım, riskli gördüğüm tüm yazılımları sildim. yani her uygulamayı windows'u fln orjinal kurmaya özen gösterdim. 1-2 gündür kullanıyorum. nerdeyse hiç takılma olmadı. sorun çözüldü gibi görünüyor. muhtemeln yazılımsal bir uygulama problemi nedeniyle bu sorunları yaşamış olabilirim. her şey için teşekkürler, hiç düzelmiyecek sandım  :angel:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri