Sistemde zaten Team T Force seçili.kral bi sorum daha olucakı sence bu sistemde ramları team t force e dusursek fiyatta tasarruf anlaminda sorun olur mu
Sistemde zaten Team T Force seçili.kral bi sorum daha olucakı sence bu sistemde ramları team t force e dusursek fiyatta tasarruf anlaminda sorun olur mu
emin misin kralSistemde zaten Team T Force seçili.
İncehesap yorumum altına alıntı yapmışsınız o sistemden bahsediyorsunuz sandım. Fiyat düşüyorsa alınır bir üründür Team markası kötü çıkmaz.emin misin kral
kusura bakma kral baktimda 1 tane 8gb imiş o ne sacma ozellestirme koymus bunlar yaİncehesap yorumum altına alıntı yapmışsınız o sistemden bahsediyorsunuz sandım. Fiyat düşüyorsa alınır bir üründür Team markası kötü çıkmaz.
kral son bir sorum olucak sistemdeki ssf biraz tırt gibi sanki bakar misın biİncehesap yorumum altına alıntı yapmışsınız o sistemden bahsediyorsunuz sandım. Fiyat düşüyorsa alınır bir üründür Team markası kötü çıkmaz.
sistem bu kral frekanslar karisti galibaTEAM markası çok iyidir ama SATA disk kullanmışlar. Bence M.2 disk olmalıydı.
bugun konusmustuk islemciyi r5 5600 kasayida td500 yapip alicam demistim fiyat 16k oluyor ama ssd biraz kotu geldi bana veya ben bilgisizim yardim eder misinTEAM markası çok iyidir ama SATA disk kullanmışlar. Bence M.2 disk olmalıydı.
Ancak gerçekler öyle sonuç vermiyor kullanıcının söylediğine göre. Birebir aynı sistemde sadece ekran kartı değişimi yapıldığında RTX 2060 kartı RX 6600 kartından daha fazla FPS veriyorsa başka açıklaması yok bunun.Çok detaylı okumadım başlığı fakat , valorant , lol gibi oyunların ekran kartıyla uzaktan yakından alakası yok , boost speed ile de alakası neredeyse yok , işlemci içindeki önbellek ve ram ile çalışan oyunlar. İşlemci önbelleği ne kadar yüksek olursa ve ram çalışma hızı ne kadar yüksek olursa o kadar verim alırsın.
Haklısın bro , bunun tek açıklaması nvidia ayarları . Son videomda bahsettim , bir başlık açacağım.Ancak gerçekler öyle sonuç vermiyor kullanıcının söylediğine göre. Birebir aynı sistemde sadece ekran kartı değişimi yapıldığında RTX 2060 kartı RX 6600 kartından daha fazla FPS veriyorsa başka açıklaması yok bunun.