Fırsat R5 5600 RX6700 Sistem 14.699TL

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sistem güzel sayılır. Hero ile yakın fiyatta. iki sistem arasında pek fark var denilemez. Xigmatek güç kaynağının kalitesini pek bilmiyorum. Gamepower performax gibi markalara göre iyidir belki de diğer FSP gibi markalara karşı düşüktür herhalde.

Sistem özellikleri:
R5 5600
B450M-K II
Sapphire RX6700 10 GB
XPG Gammix D30 8x2 16GB 3200MHz CL16
Adata Legend 700 512 GB M2
Xigmatek Grip 4x12cm kasa

Sistem linki:

İnceleme:

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Sistem güzel sayılır. Hero ile yakın fiyatta. iki sistem arasında pek fark var denilemez. Xigmatek güç kaynağının kalitesini pek bilmiyorum. Gamepower performax gibi markalara göre iyidir belki de diğer FSP gibi markalara karşı düşüktür herhalde.

Sistem özellikleri:
R5 5600
B450M-K II
Sapphire RX6700 10 GB

Sistem linki:

İnceleme:

Hero bitince bu alınabilir bence.

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
İki sistemde benzer. İkisinin de anakartı kötü mesela. Xigmatek güç kaynağı nasıldır orasını bilmiyorum belki de ondan 200tl ucuzdur.

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
İki sistemde benzer. İkisinin de anakartı kötü mesela. Xigmatek güç kaynağı nasıldır orasını bilmiyorum belki de ondan 200tl ucuzdur.
15k civarına daha iyi bir sistem vs var mı acaba bu iki sistem dışında?

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Peki şu anda yani çokta acelesi olmayan biri için bu iki sistemden birini tercih mi etmeliyiz yoksa biraz daha yeni cikabilecek sistemleri beklemeli miyiz
Yarın bile bu sistemlerin fiyatları artabilir kesin bir şey diyemem. Ben olsam o anlık iyi sistem varsa alırdım gerisini düşünmezdim.

Lonvardw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Neresi daha iyi ? Açıklarsan hep beraber aydınlanalım.
Kasa anlamında ventoya çok güvenmiyorum xigmatek kaliteli bir marka diye biliyorum anakartlar arasında çok bir fark yok ama 450 daha iyi sayılabilir,heronun avantajı 3 fanlı xfx olması

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33

Sistem özellikleri:
R5 5600
B450M-K II
Sapphire RX6700 10 GB

Sistem linki:

İnceleme:

Anakart ve ssd değiştirilse gayet makul bence

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Kasa anlamında ventoya çok güvenmiyorum xigmatek kaliteli bir marka diye biliyorum anakartlar arasında çok bir fark yok ama 450 daha iyi sayılabilir,heronun avantajı 3 fanlı xfx olması
B450 daha kaliteli bir şey olsaydı daha iyi sayılabilir de burada kullanılan B450 de soğutma konusunda yok gibi bir şey. İki anakartta resmen çıplak. Vento markasına da kişisel olarak bakamayız. Sen güvenmiyorsun ben güveniyorum o zaman Hero daha iyi oluyor. Bu saçma bir bakış açısı. Her şey aynı sayılır. 200TL ucuzluk da xigmatek güç kaynağı olabilir. Videoyu kimse izlememiştir ama ilk 50 stok bu fiyatta olacak diye belirtmişti. 50 Stok oluyorsa bu sistem 10K ya da çıkar.

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
B450 daha kaliteli bir şey olsaydı daha iyi sayılabilir de burada kullanılan B450 de soğutma konusunda yok gibi bir şey. İki anakartta resmen çıplak. Vento markasına da kişisel olarak bakamayız. Sen güvenmiyorsun ben güveniyorum o zaman Hero daha iyi oluyor. Bu saçma bir bakış açısı. Her şey aynı sayılır. 200TL ucuzluk da xigmatek güç kaynağı olabilir. Videoyu kimse izlememiştir ama ilk 50 stok bu fiyatta olacak diye belirtmişti. 50 Stok oluyorsa bu sistem 10K ya da çıkar.
Bir hazır sistem oluştururken ekran kartı işlemciye bakıyorlar ram ve kasayada bakıyorlar arada geri kalan çoğu parça bir alt segmentin oluyor ne kadar az alt segment o kadar f/p benim gözümde

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bir hazır sistem oluştururken ekran kartı işlemciye bakıyorlar ram ve kasayada bakıyorlar arada geri kalan çoğu parça bir alt segmentin oluyor ne kadar az alt segment o kadar f/p benim gözümde
Bence zaten öyle olmalı. Yüksek parçalar kullandığında F/P olsa bile fiyat yüksek oluyor parça yüksek oluyor F/P oranı kalmıyor. Düşük ama bir o kadarda performanslı parçalar ile uygun fiyatlı sistem yapmak önemli.

Lonvardw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
benim gözüme diyorum soruyorsunuz cevap veriyorum sonra tekrar karşı çıkıyorsunuz ,50 stok mevzusu frekans tv nin pch kadar da kadar kitlesi olmamasından dolayı zannımca

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
benim gözüme diyorum soruyorsunuz cevap veriyorum sonra tekrar karşı çıkıyorsunuz ,50 stok mevzusu frekans tv nin pch kadar da kadar kitlesi olmamasından dolayı zannımca
Karşı çıkmaktansa kendi fikrimi bende sizinki ile karşılaştırarak söyledim desem daha mantıklı olur. Kitlesi az olabilir ama o kadar az stokla her yer fiyatı uygun yapabilir.

Lonvardw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Karşı çıkmaktansa kendi fikrimi bende sizinki ile karşılaştırarak söyledim desem daha mantıklı olur. Kitlesi az olabilir ama o kadar az stokla her yer fiyatı uygun yapabilir.
Ben de kendime göre yazdım hocam zaten karşılaştırmaya gerek yok

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60

Sistem özellikleri:
R5 5600
B450M-K II
Sapphire RX6700 10 GB

Sistem linki:

İnceleme:

Sanırım 6700 ile çok fazla yeni sistemler gelicek gibi sinerjide çıkarmış

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sanırım 6700 ile çok fazla yeni sistemler gelicek gibi sinerjide çıkarmış
Evet. Hem yeni hem de fiyatı uygun çoğunluk kullanıyor. Sinerji her zamanki gibi kalitesiz güç kaynağı kullanmış. Millete powerboost performax satmaktan bıkmadılar herhalde.

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Evet. Hem yeni hem de fiyatı uygun çoğunluk kullanıyor. Sinerji her zamanki gibi kalitesiz güç kaynağı kullanmış. Millete powerboost performax satmaktan bıkmadılar herhalde.
Bu çıkan yeni 3 sistem arasından 200₺ farkı göz önüne almazsak sanırım PC Hocasınınki en iyileri gibi duruyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri