R5 5600x ve Evga Rtx 3070 FTW 3 Ultra oyun testi

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
https://www.youtube.com/watch?v=GLKrDd0wMPc

Yeni videom yayında , videoda ilk videomdaki ekran kartı  ile sistemi topladım ve  oyun testi yaptım , tüm önerilerinize , eleştirilerinize açığım . Tüm sistem detaylarım videoda ve açıklama kısmında yazıyor . Özellikle ricam son 2 dakikayı izlemeniz ? Orta seviye pc ler yeterli mi ? Yoksa almışken üst seviye mi alınmalı ? karşılaştırmalı bir şekilde video ister misiniz? Beğenip paylaşıp bana destek olursanız sevinirim . Hocam müsait zamanda izleme imkanın olursa eksi kısımlarımı acımasızca eleştirebilirsin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: R5 5600x ve Evga Rtx 3070 FTW 3 Ultra oyun testi

Hemen izleyelim... :D 

Pek yorumlayacak bir şey yok videoda ya. Sadece o MSI R serisi soğutucunun performansı genelde çok başarılı değildir birde sesli çalıştığı bilinir ama kasadaki önde yer alan 2 adet 20cm fanında etkisi var büyük ihtimalle işlemci sıcaklıkları çok başarılı. Keza kartta öyle. Kasa seçiminin ne kadar önemli olduğunu vurgulamış video sıcaklık konusunda.

Videoya gelirsem öncekiler kadar sarmasa da beni keyifli bir video. Emeğine sağlık...

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Güzel çıkarım Uğur eyvallah bro. Çekimi tek başıma yaptım kamera arkası boş olunca malum dalga geçmelik görüntü çıkmıyor. Daha monoton ve ciddi bir video oldu haklısın . Düzelicez inşallah be hele şu olaylar bi geçsin  :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
BatuhanKLC' Alıntı:
Güzel çıkarım Uğur eyvallah bro. Çekimi tek başıma yaptım kamera arkası boş olunca malum dalga geçmelik görüntü çıkmıyor. Daha monoton ve ciddi bir video oldu haklısın . Düzelicez inşallah be hele şu olaylar bi geçsin  :)

Biraz fazla sakin geldi bana video espiri vs. beklediğim yok ya :) Ama yine izlettin kendini buda başarıdır bence.

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Eyvallah kardeşim o senin güzel bakışın  :)

Ahmet B.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Eline sağlık, gerek  forum gerekse burda bizlere  ışık tutmaya devam ediyorsunuz..Videolar hakkında bir kaç istek yada önerim olacak ne dersek adına artık .Gerçi bahsetmişsiniz biraz kameranın azizliğine uğradım diye ama yine de yazayım .Mesela sistem toplarken kablolama da dahil çok detaylı bir video olabilir , izlediğim çoğu toplama rehberinde önemli parçaları ve kabloları takıp tamam diyorlar ama biz kablolamayı da görmek isteriz mesela sisteme ssd takmak istiyorum bi bakıyorum bir sürü sata güç kablosu var kimisi birbirine bağlı kimisi tek başına duruyor , kafamız karışıyor ,oraya sor şu videoyu izle bunu yap derken bi bakmışız gece olmuş .Özetle bize öyle bir video çekin ki hiç aklımızda şüphe kalmasın "bu kablo da neyin nesi neden boşta nereye takıcaz bunu " gibisinden..Bir de mesela şöyle bir şey olabilir sistem bitti topladık,  oyundan ziyade ilk yapmamız gerekenler nedir ? Bios güncellemesi mesela sonra sürücü kontrolleri , ve yapılması gereken testler ki bu testleri nasıl yapıcaz detaylı bir anlatım olabilir mesela .Vaktiniz olur da bu tarz içerikler de yaparsanız çok faydalı olacağı kanaatindeyim ..Donanım kısmı ile birlikte bence yazılımsal konulara da değinmekte fayda var ..Emekleriniz için teşekkürler..:)

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Çok teşekkür ederim dostum , vakit ayırıp izlediğin ve yorum yaptığın için . Önümüzdeki hafta içeriğinde sistemi alır almaz yapılaması gerekenlere ufak da olsa değiniyorum . Söylediklerin aklımda en kısa zamanda bununla alakalı bir içerik üretmeye çalışacağım . Eğer isteklerini YouTube üzerinden yazarsan hem yorumunu sabitlerim hem de videoda bahsederim takipçimiz bunu merak etmiş gibisinden . Teşekkür ederim tekrardan .

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223

Merhabalar,

Sonuna kadar izledim. Malum gündemden ötürü sadece bu ara haber kanallarını takip ediyoruz. Bilişim ile ilgili hevesimin de azaldığı bu zamanlarda eline sağlık bir solukta izledim. Samimiyetin bana geçti, biraz daha hızlı olursa bir sonraki video akıcı olur diye düşünüyorum. 

Mesela hiç boşluğa yer vermeden konuşursan veya editlersen seyir zevki daha iyi olabilir. Bir sonraki videonu bekliyoruz başarılar şimdiden.

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
RE: Cvp: R5 5600x ve Evga Rtx 3070 FTW 3 Ultra oyun testi

Kerimhan' Alıntı:
Merhabalar,

Sonuna kadar izledim. Malum gündemden ötürü sadece bu ara haber kanallarını takip ediyoruz. Bilişim ile ilgili hevesimin de azaldığı bu zamanlarda eline sağlık bir solukta izledim. Samimiyetin bana geçti, biraz daha hızlı olursa bir sonraki video akıcı olur diye düşünüyorum. 

Mesela hiç boşluğa yer vermeden konuşursan veya editlersen seyir zevki daha iyi olabilir. Bir sonraki videonu bekliyoruz başarılar şimdiden.
Malesef tüm dünyada belirsizlik ve kaos hakim. Haklısın .Yorumun için teşekkür ederim dostum , ayrıca eleştirin için de teşekkür ederim . Elimden geleni yapacağım ( videoları 9-10 dakika bandında tutmayı başaramıyorum neden bilmiyorum ama laf lafı açıyomuş gibi oluyor ) eleştirini dikkate aldım . Keyifli forumlar.

disturbed58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Güzel olmuş eline sağlık. İzlerken birşey dikkatimi çekti, özellikle fps oyunlarda hareket halinde görüntüde gecikmeler oluyor, kullandığın monitör 1ms ve 170hz sanırım, monitör 60 hz'de kalmış olabilir mi ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri