Öneri R5 7600F İçin Anakart Ve Ram Önerisi

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Arkadaşlar Anakart güncelleyecekken sistem güncelleme işine girdim 😅

İşlemci belli R5 7600F(5600x'ten geçiyorum)
Ram ve anakart önerir misiniz
bütçem 10 11 k civarı amazonda olsa tadından yenmez taksit seçenekleri ve güvenilirliğinden dolayı 🙂

Anakart
-ATX
-Güncel portlar
-usb c+ gen5 tercihen fiyatı çok uçurmayacaksa
-Wifi(wifi kartım var fiyatı çok etkilemeyecekse)
-İşlemci yükselmeye uygun

Ram
- Ddr5 olsun :)

teşekkür ederim şimdiden

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Ryzenlerde artık tek ramde olabiliyor. Dual kanal şartı ,çift ram olayı kalktı,yani.
6000 mhz cl 30.Çok hızlı ve ideal fiat.

Anakart olarak, şiddetle aşağıdaki anakrtı öneririm. 8 Katman PCB, 14 Faz,sadece işlemciye ayrılmış, 60 Amperlik mofsetler ile,her tarafı soğutuculu,bıu anakarta ,ilerde,ne takarsanız takın.Banamısın demez. Gen 5. Type -c ,wi-fi ,muazzam bi anakrttır.

KS

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Ryzenlerde artık tek ramde olabiliyor. Dual kanal şartı ,çift ram olayı kalktı,yani.
6000 mhz cl 30.Çok hızlı ve ideal fiat.

Anakart olarak, şiddetle aşağıdaki anakrtı öneririm. 8 Katman PCB, 14 Faz,sadece işlemciye ayrılmış, 60 Amperlik mofsetler ile,her tarafı soğutuculu,bıu anakarta ,ilerde,ne takarsanız takın.Banamısın demez. Gen 5. Type -c ,wi-fi ,muazzam bi anakrttır.

anakart çok çirkin değil mi hocam ya herkes öneriyor ama bu anakart nasıl https://www.incehesap.com/msi-mag-b..._medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.90.4

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
anakart çok çirkin değil mi hocam ya herkes öneriyor ama bu anakart nasıl https://www.incehesap.com/msi-mag-b..._medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.90.4
LiveMixer ,Tomahawktan daha serin çalışır Bi tık yukardadır yani.

Fakat tomahawka o parayı verebilecekseniz, ben size, Tomahawktan daha ucuza, B650 nin en iyilerinden ve bu üç kart içinde ,hepsinden de en üstün olan ,bu anakrtı öneririm.

Cabbar'ın önerdiği Ptriot ramler daha uygun.

Son düzenleme:
KS

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri