Hava Soğutucu daha mantıklı duo e sports a bakabilirsinAnakartım Asus Prime B650M-A işlemcim Ryzen 5 7600X olabildiğince ucuz işimi görecek bir sıvı soğutmaya ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim bütçem 1000-1400 tl maalesef.
Hangi kasaya sahipsiniz?Anakartım Asus Prime B650M-A işlemcim Ryzen 5 7600X olabildiğince ucuz işimi görecek bir sıvı soğutmaya ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim bütçem 1000-1400 tl maalesef.
rush rca501 scimitarHangi kasaya sahipsiniz?
Riske girip 120mm olduğunu bile bile idcolling frostflow 120 aldım. 2 aydır kullanıyorum ve değerlerinden çok memnunum. Şuanlık tavsiye ederim ama uzun kullanım için bir şey diyemeyeceğimAnakartım Asus Prime B650M-A işlemcim Ryzen 5 7600X olabildiğince ucuz işimi görecek bir sıvı soğutmaya ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim bütçem 1000-1400 tl maalesef.
Sıvı soğutma değilde iyi bir hava soğutma bakabilirsiniz.Anakartım Asus Prime B650M-A işlemcim Ryzen 5 7600X olabildiğince ucuz işimi görecek bir sıvı soğutmaya ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim bütçem 1000-1400 tl maalesef.
hocam Snowman T5 aldım amd için olan teşekkür ederim yardım içinSıvı soğutma değilde iyi bir hava soğutma bakabilirsiniz.
![]()
Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 4.953,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
DeepCool AG620 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AG620 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AG620 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Değerleri bizle de paylaşır mısınız? Yük altında yüksek sıcaklıklara çıkar diye tahmin ediyorumda.hocam Snowman T5 aldım amd için olan teşekkür ederim yardım için