İp13 ile çeker misin? Sorunun ne olduğunu tam anlayamadım.Xiaomi red mi note 9 dan çektim bak bi istersen @Lory
Anladım. Sarımsı.@Lory sana nasıl anlatiyim iphoneda night mode özelliği var ya ekranı biraz kısar ve rengi eski renklere çeker gibi şu an anlatamıyorumda az çok anladın beni diye düşünüyorum. Onun gibi gözüküyor.
G menü de bak ayarlara. Dcr diye geçer genelde. O sırada renk ayarlarını atayım.Nerden kapatacam kanka bilmiyorum kinvdia üzerinden mi g menüden mi?
Ayarları ssleyip atabilirim istiyorsan ?
Aoc çok daha iyi bu arada.Dediklerini yaptım yani bilemiyorum. Benim gözüm eski monitöre alıştığı için mi böyle geliyor bilmiyorum. Griler daha beyaz duruyor gibi ;
Ana monitör (AOC)
Ekli dosyayı görüntüle 25605
2. Monitör ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör
Ekli dosyayı görüntüle 25604
Nasıl son durum.Dediğin ayarların hepsini yaptım kanka monitör üzerinden
Yani hissiyat sana belirttiğim gibi bir tık daha okey gibi ama benim göz büyük ihtimal asus'a alıştığı için bunun renkleri çok garip veya epik gelebiliyor. Buna zamanla alışır mıyım yoksa başka monitöre mi yelken açalım bilemedim. Ek bir şey yapmamıza gerek var mı ?Nasıl son durum.
Üstte ki daha iyi duruyorDediklerini yaptım yani bilemiyorum. Benim gözüm eski monitöre alıştığı için mi böyle geliyor bilmiyorum. Griler daha beyaz duruyor gibi ;
Ana monitör (AOC)
Ekli dosyayı görüntüle 25605
2. Monitör ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör
Ekli dosyayı görüntüle 25604
Benim gözlerde mi sorun var yoksa asusun renkler bana daha mı iyi gelio asdopkasop çözemedim allah çarpsın
@Lory
Alışık değilsindirYani hissiyat sana belirttiğim gibi bir tık daha okey gibi ama benim göz büyük ihtimal asus'a alıştığı için bunun renkleri çok garip veya epik gelebiliyor. Buna zamanla alışır mıyım yoksa başka monitöre mi yelken açalım bilemedim. Ek bir şey yapmamıza gerek var mı ?
@Lory
iade süren 14 gündür 1 hafta 10 gün kullan bak bakalım acele etmebilmiyorum ağa napacağımı alışmam mı gerekiyor monitor normal mi iyi mi kötü mü anlamıom ki .d