Işık sızması ghosting ölü piksel yeter çok kurcalamaAldığım ürün bu arada son ürünmüş galiba stogu bitti
Yapmam gereken testler var mı peki? Bir dead pixel check , ghosting testi yapacam farklıda bir şey yok galiba.
asopdkaspokasdopkasdIşık sızması ghosting ölü piksel yeter çok kurcalama![]()
Kanka çoktan aoc'un siparişini geçtim ya twinsted'a güvenemediğim için çok alengirli şeyler vardı 165hz alma kararı aldım![]()
Twisted Minds TM27DQI 27" 1 ms QHD RGB IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Twisted Minds TM27DQI 27" 1 ms QHD RGB IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Twisted Minds TM27DQI 27" 1 ms QHD RGB IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ghosting testi yap orada blur da ortaya çıkar zaten. Black smearing yapabilirsin birde ölü piksel yaptımmı tamamdır.Aldığım ürün bu arada son ürünmüş galiba stogu bitti
Yapmam gereken testler var mı peki? Bir dead pixel check , ghosting testi yapacam farklıda bir şey yok galiba.
280hz için değmez. 360hz istersen bu var minimum.@Lory kanka benim kafam yine çorba oldu sipariş verdim ama acaba diye soru işareti var. Siparişi iptal edip 1080p 360 hz veya 280 hz mi alsam![]()
2k daha iyi bir seçenek sadece ips olmadığı için sinmez için ama alır kullanır beğenmezsen iade edersin acele etme@Lory kanka benim kafam yine çorba oldu sipariş verdim ama acaba diye soru işareti var. Siparişi iptal edip 1080p 360 hz veya 280 hz mi alsam![]()
Tanıdığım bir abim de var bu Dell monitör baya güzel diyor hiç pişman değil alabilirsin aoc a göre tabi fiyat farkı var ama 360 için degecektir sadece 2k görüntü varken 1080p saçma geliyor artık kaltieli görüntü sonuçtakanka valorant vsde oynucam 2k üzecek gibi duruyor o yüzden iptal edicem. Lory'nin attığını alabilirim.
Kanka yine 165hzde oynucağım için farklı hissedemicektim. Lory'nin attığı 365Hz ' i sipariş edecem iadem geldiğinde . Ben çok sanmıyorum hikayeli vs tarzlı oyunları uzun süre oynucağımı. Oynarım ama çok uzun süre oynamam gibi duruyor. FPS ağırlıklı rekabetci oyunları oynarım gibi duruyor. O yüzden en azından sipariş gelmeden iptal ediyim. İçime sinmedi. İçime sinmeyen nokta lory'nin monitörü değil 360Hz veya 240 Hz yaşayamamak. Ben bende çok büyük değişikliker olacağını düşünmediğim için böyle bir karar verdim. Evet sistemin hakkı 2K ama yaşamak istediğim deneyime ulaşamıyorum. Büyük ihtimal bu sipariş iptalinde büyük olasılıkla sorun yaşayacağıma inanıyorum. Sipariş iptal etmeyi görüntüleyemiyorum. Ticket attım, mail attım bakalım nolacak.Tanıdığım bir abim de var bu Dell monitör baya güzel diyor hiç pişman değil alabilirsin aoc a göre tabi fiyat farkı var ama 360 için degecektir sadece 2k görüntü varken 1080p saçma geliyor artık kaltieli görüntü sonuçta
Yani ben şahsen fps oyunlarında 70hz ile yargı dağıtan birisi olmuştum 2016dan beri o yüzden 144 165 bana hala yetiyor ama alabiliyorken 240 aldım. Bütçem yetse 2k alırdım çünkü film dizi zevki oyunlarda ki görüntü renk kalitesi hele ki tek oyunculu veya hikayeli oyunlarda çok güzel his vereceğini düşünüyorum çünkü zaman geçtikçe kaliteli görüntüye sahip oyunlar çıkıyor bunlara örnek olarak Lords of the fallen oyunu çok güzel görsellere sahip bu oyunu ve en sevdiğim oyun Sea of thieves i 2k da oynamak isterdimKanka yine 165hzde oynucağım için farklı hissedemicektim. Lory'nin attığı 365Hz ' i sipariş edecem iadem geldiğinde . Ben çok sanmıyorum hikayeli vs tarzlı oyunları uzun süre oynucağımı. Oynarım ama çok uzun süre oynamam gibi duruyor. FPS ağırlıklı rekabetci oyunları oynarım gibi duruyor. O yüzden en azından sipariş gelmeden iptal ediyim. İçime sinmedi. İçime sinmeyen nokta lory'nin monitörü değil 360Hz veya 240 Hz yaşayamamak. Ben bende çok büyük değişikliker olacağını düşünmediğim için böyle bir karar verdim. Evet sistemin hakkı 2K ama yaşamak istediğim deneyime ulaşamıyorum. Büyük ihtimal bu sipariş iptalinde büyük olasılıkla sorun yaşayacağıma inanıyorum. Sipariş iptal etmeyi görüntüleyemiyorum. Ticket attım, mail attım bakalım nolacak.
Değmez bence. Hard FPS oynamıyorsan 360hz e gerek yok yani.kanka valorant vsde oynucam 2k üzecek gibi duruyor o yüzden iptal edicem. Lory'nin attığını alabilirim.
Bence 360hz de biraz pişman olacaksın gibi. 165hz FPS oyunları için yeterli zaten. Qhd olması, Va panel olması, siyahların güzelliği ve renk kalitesi daha iyi yani karışık kullanıma hizmet ediyor aoc.Ya ben ömer'in dediğinede katılıyorum bu arada. Benim aşırı çok iyi oynamaya itmeyecek 360hz hani nasıl diyim elim kolum yoksa kral özellikler getir çok büyük fayda sağlamayacak. Ama ne bilim sıkıştım kaldım hacı ya .d
@Lory nediyorsun kanka ya napalım ticket micket mail attım ama bu kararsızlıkla kalmak beni delirtiyor.
Sence 2k 165 hz i iptal ettiğim için pişman olur muyum? Ya da 360 hz alsam 2k yı bıraktıgım için pişman olur muyum?