R7 7700X - 4070 Ti̇ Sistem Için 2K 240Hz Monitör Tavsiye

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Aldığım ürün bu arada son ürünmüş galiba stogu bitti:D

Yapmam gereken testler var mı peki? Bir dead pixel check , ghosting testi yapacam farklıda bir şey yok galiba.

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41

Yapmam gereken testler var mı peki? Bir dead pixel check , ghosting testi yapacam farklıda bir şey yok galiba.
Işık sızması ghosting ölü piksel yeter çok kurcalama 😂

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Kanka çoktan aoc'un siparişini geçtim ya twinsted'a güvenemediğim için çok alengirli şeyler vardı 165hz alma kararı aldım

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789

Ghosting testi yap orada blur da ortaya çıkar zaten. Black smearing yapabilirsin birde ölü piksel yaptımmı tamamdır.

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
@Lory kanka benim kafam yine çorba oldu sipariş verdim ama acaba diye soru işareti var. Siparişi iptal edip 1080p 360 hz veya 280 hz mi alsam :D

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
@Lory kanka benim kafam yine çorba oldu sipariş verdim ama acaba diye soru işareti var. Siparişi iptal edip 1080p 360 hz veya 280 hz mi alsam :D
280hz için değmez. 360hz istersen bu var minimum.

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
2k daha iyi bir seçenek sadece ips olmadığı için sinmez için ama alır kullanır beğenmezsen iade edersin acele etme

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
kanka valorant vsde oynucam 2k üzecek gibi duruyor o yüzden iptal edicem. Lory'nin attığını alabilirim.

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
kanka valorant vsde oynucam 2k üzecek gibi duruyor o yüzden iptal edicem. Lory'nin attığını alabilirim.
Tanıdığım bir abim de var bu Dell monitör baya güzel diyor hiç pişman değil alabilirsin aoc a göre tabi fiyat farkı var ama 360 için degecektir sadece 2k görüntü varken 1080p saçma geliyor artık kaltieli görüntü sonuçta

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Tanıdığım bir abim de var bu Dell monitör baya güzel diyor hiç pişman değil alabilirsin aoc a göre tabi fiyat farkı var ama 360 için degecektir sadece 2k görüntü varken 1080p saçma geliyor artık kaltieli görüntü sonuçta
Kanka yine 165hzde oynucağım için farklı hissedemicektim. Lory'nin attığı 365Hz ' i sipariş edecem iadem geldiğinde . Ben çok sanmıyorum hikayeli vs tarzlı oyunları uzun süre oynucağımı. Oynarım ama çok uzun süre oynamam gibi duruyor. FPS ağırlıklı rekabetci oyunları oynarım gibi duruyor. O yüzden en azından sipariş gelmeden iptal ediyim. İçime sinmedi. İçime sinmeyen nokta lory'nin monitörü değil 360Hz veya 240 Hz yaşayamamak. Ben bende çok büyük değişikliker olacağını düşünmediğim için böyle bir karar verdim. Evet sistemin hakkı 2K ama yaşamak istediğim deneyime ulaşamıyorum. Büyük ihtimal bu sipariş iptalinde büyük olasılıkla sorun yaşayacağıma inanıyorum. Sipariş iptal etmeyi görüntüleyemiyorum. Ticket attım, mail attım bakalım nolacak.

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Kanka yine 165hzde oynucağım için farklı hissedemicektim. Lory'nin attığı 365Hz ' i sipariş edecem iadem geldiğinde . Ben çok sanmıyorum hikayeli vs tarzlı oyunları uzun süre oynucağımı. Oynarım ama çok uzun süre oynamam gibi duruyor. FPS ağırlıklı rekabetci oyunları oynarım gibi duruyor. O yüzden en azından sipariş gelmeden iptal ediyim. İçime sinmedi. İçime sinmeyen nokta lory'nin monitörü değil 360Hz veya 240 Hz yaşayamamak. Ben bende çok büyük değişikliker olacağını düşünmediğim için böyle bir karar verdim. Evet sistemin hakkı 2K ama yaşamak istediğim deneyime ulaşamıyorum. Büyük ihtimal bu sipariş iptalinde büyük olasılıkla sorun yaşayacağıma inanıyorum. Sipariş iptal etmeyi görüntüleyemiyorum. Ticket attım, mail attım bakalım nolacak.
Yani ben şahsen fps oyunlarında 70hz ile yargı dağıtan birisi olmuştum 2016dan beri o yüzden 144 165 bana hala yetiyor ama alabiliyorken 240 aldım. Bütçem yetse 2k alırdım çünkü film dizi zevki oyunlarda ki görüntü renk kalitesi hele ki tek oyunculu veya hikayeli oyunlarda çok güzel his vereceğini düşünüyorum çünkü zaman geçtikçe kaliteli görüntüye sahip oyunlar çıkıyor bunlara örnek olarak Lords of the fallen oyunu çok güzel görsellere sahip bu oyunu ve en sevdiğim oyun Sea of thieves i 2k da oynamak isterdim

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Kanka gerçekten çok kararsızım ben çok büyük pişman olacağımı düşünüyorum. Evet epik bir fps oyuncusu değilim ama ne biliyim.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
O halde senin kararın. İçine sineni alman daha iyi olur. Sonuçta iki modelde çok iyi modeller.

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Ya ben ömer'in dediğinede katılıyorum bu arada. Benim aşırı çok iyi oynamaya itmeyecek 360hz hani nasıl diyim elim kolum yoksa kral özellikler getir çok büyük fayda sağlamayacak. Ama ne bilim sıkıştım kaldım hacı ya .d

@Lory nediyorsun kanka ya napalım ticket micket mail attım ama bu kararsızlıkla kalmak beni delirtiyor. :(

Sence 2k 165 hz i iptal ettiğim için pişman olur muyum? Ya da 360 hz alsam 2k yı bıraktıgım için pişman olur muyum?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Ya ben ömer'in dediğinede katılıyorum bu arada. Benim aşırı çok iyi oynamaya itmeyecek 360hz hani nasıl diyim elim kolum yoksa kral özellikler getir çok büyük fayda sağlamayacak. Ama ne bilim sıkıştım kaldım hacı ya .d

@Lory nediyorsun kanka ya napalım ticket micket mail attım ama bu kararsızlıkla kalmak beni delirtiyor. :(

Sence 2k 165 hz i iptal ettiğim için pişman olur muyum? Ya da 360 hz alsam 2k yı bıraktıgım için pişman olur muyum?
Bence 360hz de biraz pişman olacaksın gibi. 165hz FPS oyunları için yeterli zaten. Qhd olması, Va panel olması, siyahların güzelliği ve renk kalitesi daha iyi yani karışık kullanıma hizmet ediyor aoc.
Kendimden biliyorum, FPS oyunları bir zaman sonra sıkıyor.

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Genelde ben bu şekilde çok kararsız kalıyorum ve bu beni yoruyor. Bir şeyin kararını vermek benim için aşırı çok zor. Ya anlık olarak yapıp beklemem gerekiyor ya da konu hakkında düşünmemem gerekiyor. Şu an sipariş hakkında bilgi verdim. Umarım ters köşe olmam :( :D

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Bence 4070ti için 2k gerekmiyor. Bütçe yoksa ve genel olarak fps oynuyorsanız zaten 1080p 240,360 daha mantıklı olur kaldıki 4070ti 2k oyunların neredeyse hiçbirinde 240hz veremez 2k 165hz de bakabilirsiniz. Ben 2k 165hz tercih ettim pişman da değilim ama acaba 360hz olsaydı nasıl olurdu diye aklımdan geçmiyorda değil. Bu arada 1080p 24 inch ile 2k 27 inch arasında öyle aman aman bir fark yok bence görüntü kalitesi olarak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri