Yardım R7 7800X3D Için Bu Anakart Alınır Mı

KS

Immanuel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
70
Hocam sıfırdan sistem mi diziyorsunuz ? Ona göre hazır sistem almanız daha iyi olur. Ram olarak 6000mhz civarı cl30 civarı bir şey alsanız yeterlidir. Soğutucu olarak
Buna bakabilirsiniz 1.8k. 7800x3d için yeterli gelir. ARGB olması önemli değil diyorsanız 1500TL ye peerless assassin de olabilir.
Hocam hazır sistemde benim işlemciyi 14-15k ya ekran kartını 24-25 e yazıyorlar bende tek tek alıp indirim kupon vs öyle kapatacağım bu serüveni, sıfırdan sistem kuruyorum işim gereği kutusunda evimde duruyor bayrama açılış yapacağım işlemci ile kartı uyguna getirdiğim için kendimi telkin ediyorum psu, ram, m2ssd ve kasa inceliyorum bir yandan çokça inceleme ve yorum da okuyorum da ister istemez soru işaretlerim oluyor

Son düzenleme:

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Hocam hazır sistemde benim işlemciyi 14-15k ya ekran kartını 24-25 e yazıyorlar bende tek tek alıp indirim kupon vs öyle kapatacağım bu serüveni, sıfırdan sistem kuruyorum işim gereği kutusunda evimde duruyor bayrama açılış yapacağım işlemci ile kartı uyguna getirdiğim için kendimi telkin ediyorum psu, ram, m2ssd ve kasa inceliyorum bir yandan çokça inceleme ve yorum da okuyorum da ister istemez soru işaretlerim oluyor; instagramdan da takip ettim hocam sizi 😂
İnstagram kullanmıyorum Kürşat hocamdan bahsediyorsunuz sanırım. 7800x3d+4070superli sistemler 55k civarına var yani. Size kalmış.

KS

Immanuel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
70
İnstagram kullanmıyorum Kürşat hocamdan bahsediyorsunuz sanırım. 7800x3d+4070superli sistemler 55k civarına var yani. Size kalmış.
Aynen hocam dikkatsizlikten Kürşat hocama yazıyorum sandım da düzelttim hocam en son hesaplayacağım aldığım ürünleri ama o banttan yukarı geleceğini zannetmiyorum

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Hocam beni maddi anlamda üzmeyecek ve görevini de düzgün yapacak bir ürün arıyorum 3 de verebilirim 5 de şunu mutlaka almalısın dediğin bir ürün varsa da mutlaka paylaş hocam benimle 😂; ramleri daha almadım onun içinde ayrı konu açmam gerekiyor mu bilmiyorum cl30 la cl40 arasındaki farkı ben anlar mıyım sizce bilginiz var mı amacım Pubg oynamak ve singleplayer hikaye modu cod tarzı oyunlar oynamak konuyu çok dağıttım kusura bakmayın
Estağfurullah ne kusuru ram olarak bunu alın

Soğutucu olarak da kasaya bağlı 360mm desteği varsa bunu alın kasa modeli neydi

KS

Immanuel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
70
Estağfurullah ne kusuru ram olarak bunu alın

Soğutucu olarak da kasaya bağlı 360mm desteği varsa bunu alın kasa modeli neydi

Hocam kasayı da seçemedim bir türlü 😅

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
KS

Immanuel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
70
Anladım valla bütçeleri bilmemiz lazım bunun için ama minimum fiyat performans dersen şu olabilir

Cam istersen
Benim için gayet makul hocam
Nzxt h5, Dragos north premium gibi kasalara bakıyorum sizin attığınızı da listeme ekledim siparişler geldikten sonra bunlardan birini alacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri