Ram Overclock

zennd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hocam pc yi aldığım yere bios güncellemesini yapmalarını söyledim ama yapmadan göndermişler ramlerimi 3200 den yukarıya alamıyorum. bios güncellemesi yapmaya biraz korkuyorum bir şey olur diye. her hangi bir şey yaşanırsa anakart kullanılamaz olacak servise gönderirsem bu konuda bir şeyler yaparlar mı yoksa kullanıcı hatası olarak elimde patlar mı? ona göre yapıcam.

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
hocam pc yi aldığım yere bios güncellemesini yapmalarını söyledim ama yapmadan göndermişler ramlerimi 3200 den yukarıya alamıyorum. bios güncellemesi yapmaya biraz korkuyorum bir şey olur diye. her hangi bir şey yaşanırsa anakart kullanılamaz olacak servise gönderirsem bu konuda bir şeyler yaparlar mı yoksa kullanıcı hatası olarak elimde patlar mı? ona göre yapıcam.
çok kolay bir işlem hiçbir şey olmaz ram oc için biosa gir XMP yazar onu aç

KS

zennd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
anakart asus z690 ram corsair vengeance rgb rs 3600mhz

zaten açık orada 3200 üstü olmuyor

bios güncellemesi için soruyorum ben

KS

zennd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hocam ne yapabilirim yardımcı olacak var mı?

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119

buradan BIOS & Firmware e gir

TUF GAMING Z690-PLUS D4 BIOS 2305

yazanı indir

bu videoda devamı var

KS

zennd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

buradan BIOS & Firmware e gir

TUF GAMING Z690-PLUS D4 BIOS 2305

yazanı indir

bu videoda devamı var
nasıl yapacağımı biliyorum hocam onu sormuyorum sormak istediğim şey eğer bios güncellemesinde bir sorun yaşarsam ve anakart kullanılamaz olursa servis bunu kullanıcı hatası olarak görüp bir şey yapamayız mı der yoksa sorunumu çözerler mi? bios güncellemesinde elektirik kesintisi gibi durumlarda anakartı bir daha kullanamıyoruz diye biliyorum bu durum beni güncelleme atmaya korkutuyor

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
nasıl yapacağımı biliyorum hocam onu sormuyorum sormak istediğim şey eğer bios güncellemesinde bir sorun yaşarsam ve anakart kullanılamaz olursa servis bunu kullanıcı hatası olarak görüp bir şey yapamayız mı der yoksa sorunumu çözerler mi? bios güncellemesinde elektirik kesintisi gibi durumlarda anakartı bir daha kullanamıyoruz diye biliyorum bu durum beni güncelleme atmaya korkutuyor
ya reis ben şimdi sana ne diyim çok korkuyorsan garanti veren bi yere yaptır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri