- Tepki
- 46
Ben 2x8 şeklinde 16GB RAM alacağım daha doğrusu hazır sistem doğrultusunda gösterilene dikkat edeceğim. Fakat bir çok marka var neye dikkat etmem gerekiyor? Belli başlı bir şey var mı? Teşekkürler.
Yanıt için teşekkür fakat aklımda hiçbir marka yok. Siz sisteminizde kullandığınız veya önerdiğiniz bir marka var mıdır?Frekans , CL değeri ve marka önemli. Her markanın kalitesi bir olmuyor. Linki atarsanız seçilebilir güzel Ram var mı bakabiliriz.
Marka,MHz değeri,cl değeri,çip kalitesi gibi etkenler var hocam.Ben 2x8 şeklinde 16GB RAM alacağım daha doğrusu hazır sistem doğrultusunda gösterilene dikkat edeceğim. Fakat bir çok marka var neye dikkat etmem gerekiyor? Belli başlı bir şey var mı? Teşekkürler.
Arkadaşların dediği gibi değişiyor. Almak istediğinizi sorarsanız yardımcı olan çıkar mutlaka. Sadece intel hız limiti daha düşük diye 3200 en fazla mhz, amd daha yüksek daha iyi olur genelde. CL değeride düşük olması, genelde 16 gibi daha iyi. Fakat bunların hepsi çipe ve diğer etkenlere göre değişir.Ben 2x8 şeklinde 16GB RAM alacağım daha doğrusu hazır sistem doğrultusunda gösterilene dikkat edeceğim. Fakat bir çok marka var neye dikkat etmem gerekiyor? Belli başlı bir şey var mı? Teşekkürler.
Önerim şu bugün öğrendim çip kalitesi yönünden iyi bir rammiş bitmeden alın derim.Yanıt için teşekkür fakat aklımda hiçbir marka yok. Siz sisteminizde kullandığınız veya önerdiğiniz bir marka var mıdır?
forum.donanimarsivi.com