- Tepki
- 0
Merhaba. Size bir sorum olucaktı. Güçlü bir sistem toplamak istiyorum bi ramde takılı kaldım 32gb ve ya 64 olacak ama 4 tana 8 lik ve ya 4 tane 16lık istiyorum bu clside düşük olan 3600mhzlik ram varmı? Şu an bakıyorum corsair vengeance rgb proya bir tane var cl 18 3600 mhz hem 4x16 hemde 4x8 versiyonu. Bunu tavsiye ediyomusunuz? Almalımıyım?
sistem bu olucak:ASUS CROSSHAİR VIII FORMULA
ASUS ROG STRİX RADEON RX5700 XT OC
AMD RYZEN 9 3950X
GIGABYTE AORUS NVMe GEN 4 500GB-X2
ASUS ROG RYUJIN 360
480GB HYPERX FURY RGB
bir şey eklenmelimi değiştirilmelimiyim ne önerirsiniz sistem hakkında onuda yazarsanız sevinirim. bi sorum daha var. bu amd sisteme rtx ekran kartı takmak oluyomu rtx 2080ti oc 11 gb edition fiyatına göre bilmiyorum değiştirmek istiyorum eğer oluyosa hangisi daha makul ve fiyatına göre performanslı. hem oyun oynyacam bu pcde hem render yapıcam hemde programlama öğrenicem. bunlar için bu sistem makulmu çevaplarsanız sevinirim
sistem bu olucak:ASUS CROSSHAİR VIII FORMULA
ASUS ROG STRİX RADEON RX5700 XT OC
AMD RYZEN 9 3950X
GIGABYTE AORUS NVMe GEN 4 500GB-X2
ASUS ROG RYUJIN 360
480GB HYPERX FURY RGB
bir şey eklenmelimi değiştirilmelimiyim ne önerirsiniz sistem hakkında onuda yazarsanız sevinirim. bi sorum daha var. bu amd sisteme rtx ekran kartı takmak oluyomu rtx 2080ti oc 11 gb edition fiyatına göre bilmiyorum değiştirmek istiyorum eğer oluyosa hangisi daha makul ve fiyatına göre performanslı. hem oyun oynyacam bu pcde hem render yapıcam hemde programlama öğrenicem. bunlar için bu sistem makulmu çevaplarsanız sevinirim