Ram siparişimin bukadar gec gelmesi normal mi?

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Amazon almanyadan ssd ve ram sipariş verdim ssd 1 gün sonra kargoya verildi. fakat ram hala kargoya bile verilmedi ve amazon 23eylül - 15 ekim arası teslimat gösteriyor. Bukadar gecikme normal midir? Ram i 29 ağustos da sipariş verdim.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Yurtdışı ürünlerde zaten belirtiyorlar hocam sürecin biraz daha uzun olduğunu, ekime kadar geleceğini düşünüyorum ama diğer sipariş gibi 2 günde gelmemesi normal geldi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hiç yurt dışından sipariş vermedim ama kendi ülkemizde bile aynı anda sipariş ettiğimiz ürünün biri o gün kargoya verilirken diğeri onaylanmamış bile olabilir. Birde bu yurt dışından geliyor süresi uzun olması normal ama 23 eylül de çok uzun. İletişime geçip bilgi alabiliyor musunuz ?

KS

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hiç yurt dışından sipariş vermedim ama kendi ülkemizde bile aynı anda sipariş ettiğimiz ürünün biri o gün kargoya verilirken diğeri onaylanmamış bile olabilir. Birde bu yurt dışından geliyor süresi uzun olması normal ama 23 eylül de çok uzun. İletişime geçip bilgi alabiliyor musunuz ?
Hocam daha satış onaylanmamış bile sanırım kargo takip bu şekilde

Ekli dosyalar

• IMG_20220831_084627.jpg
    IMG_20220831_084627.jpg
    117.3 KB · Görüntüleme: 15
KS

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Dediğim gibi bazı ürünlerde satışı bile geç onaylanabiliyor. Kendi ülkemizde aynı anda aldığım şeyin biri 1 gün sonra gelirken diğeri daha onaylanmamıştı bile.
Anladım hocam umarım sağlam gelirde bidaha uğraşmayalım. Geç olsun güç olmasın

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Anladım hocam umarım sağlam gelirde bidaha uğraşmayalım. Geç olsun güç olmasın
Fiyatı daha mı uygun oluyor neden yurt dışından aldınız ? Amazon bence güvenilirlik konusunda en iyi markalardan biri. Eğer satıcı Amazon ise sorun çıkacağını sanmıyorum.

KS

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Fiyatı daha mı uygun oluyor neden yurt dışından aldınız ? Amazon bence güvenilirlik konusunda en iyi markalardan biri. Eğer satıcı Amazon ise sorun çıkacağını sanmıyorum.
Evet hocam daha uygundu

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Ben de Amazon yurtdışından 2 kere alışveriş yaptım ve kargon sana ulaşmazsa zaten para iadesi gerçekleşecektir. Ayrıca Amazon ile irtibata geçip konunu araştırılmasını da talep edebilirsin. Eğer tedarik veya kargolamada bir sorun varsa bu şekilde biraza süreci hızlandırma şansın olabilir. Benim satın aldığım ürün Hollanda'da 3 gün içinde kargoya verildi ve 8 gün içinde kargo yolculuk ederek elime ulaştı.

KS

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Ben de Amazon yurtdışından 2 kere alışveriş yaptım ve kargon sana ulaşmazsa zaten para iadesi gerçekleşecektir. Ayrıca Amazon ile irtibata geçip konunu araştırılmasını da talep edebilirsin. Eğer tedarik veya kargolamada bir sorun varsa bu şekilde biraza süreci hızlandırma şansın olabilir. Benim satın aldığım ürün Hollanda'da 3 gün içinde kargoya verildi ve 8 gün içinde kargo yolculuk ederek elime ulaştı.
Hocam bugün 3 . Günü yarın arayayım ozaman.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Amazon almanyadan ssd ve ram sipariş verdim ssd 1 gün sonra kargoya verildi. fakat ram hala kargoya bile verilmedi ve amazon 23eylül - 15 ekim arası teslimat gösteriyor. Bukadar gecikme normal midir? Ram i 29 ağustos da sipariş verdim.
Geç gelecek olması dışında bir sorun görünmüyor.
Depo/Stok kaynaklı geç gönderebiliyorlar.
Zaten orada yazan net varış süresi değil, tahmini varış süresi.
Yani orada teslimat 10 Eylül yazar ama bugün de getirebilirler.
Amazon müşteri temsilcileri gayet iyi çalışıyor, yazışarak yardım alabilirsiniz.
Eğer çok fazla gecikme olursa hesabınıza hediye kuponları falan da ekliyorlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri