ram takviyesi konusunda yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atabey.Emre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama şöyleki pc mde takılı ram in aynı modelinden bi tane daha buldum yanlız bu konularda pek bi bilgim olmadığı için burdan cevap bulmak daha mantıklı geldi şimdi bulduğum ram aynı büyük ihtimalle sahibinden alıcam aynı muhitte oturuyorum herhangi bi mağza değil ona açıklık getireyim şöyleki bu ram i pc ye öbürünün yanına taktığımda direkt olarak çalışacakmı yoksa biostan filan ayar yapılmasımı gerekiyor gerekmiyorsa tak çalıştır olacaksa eğer çalışıp diğer ram ile uyumlu olarak çalıştığını filan nasıl anlarım bu konularda pek fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevirim sevgili dostlar şimdiden teşekkürler

KS

Atabey.Emre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Birebir aynı ram ise sıkıntı yok tak çalıştır ram de başka bir şey yapmana gerek yok

ilan resminde gördüğüm kadarıyla aynı gidince görecem bakalım teşekkür ederim bilgilendirme için

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Aynı olması gerek karşılaştırma için sizinkinin barkodundaki bilgilere bakarsınız , voltaj dengesine dikkat edin

KS

Atabey.Emre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Evet neye karar verdiniz ?

alacağım kişi satmış herhalde tekrar iletişime geçtimiğimde ram in olmadığını söyledi tekrar arayıştayım aynısını bulana kadar bulamazsam da 4 gb bi bellek alıp bunu elden çıkarmaya çalışır herhalde duruma göre bakacağım artık araştırmaya devam ayrıca ekran kartıda arayıştayım sistem eski olduğu için en uygunu r7 240 olarak karar kıldım yine burdaki postun birinde birisi yardımcı olmuştu ama hatırlamıyorum kim olduğunu bulabilirsem yine ankarada 2. el temiz bi ekran kartı aradan çıkartıcam pc bi kaç sene daha idare eder duruma gelir ondan sonrası allah kerim yeni pc zaten topluyacağım bunuda evdekiler internet için filan kullanırlar yada ne yaparlarsa artık :D bilgilendirmeler için teşekkür ederim hepinize

KS

Atabey.Emre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Anladım hocam konuyu kapatıyorum o zaman başka bir sorunuz varmıdır ?

eyvallah hocam ram işini hallettim aldım bu arada ekran kartı tavsiyesinide sen vermişsin teşekkür ederim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri