asustek computer inc. prime h310m-k r2.0 bu anakarta uygun 2x8 ram alcam bana fiyat perfonmans olarak önere bilecegibiz ramlar varmı bide ssd alcam yanına orta fiyatlı olsun simdiden teşekurler.
asustek computer inc. prime h310m-k r2.0 benim ana kartım bu ana karta uyumlu 2x8 gb ram taviye vere bilirmisin ben fazla anlamıyorum dar bogaz olurmu olmazmı uyumlumu degilmi diye butçem 800 - 1200 tl arası yardımcı olursanız sevinirim bide ssd almayı dusunuyorum şuan 1 tane kullanıyorum ve yer kalmadı 2. bi ssd olara bana 500 gb hafıza olara hangi ssd önerirsiniz onada ortalama 800-1000 tl butçem var. bana hızlı bi sekilde dönerseniz sevinirim malum dolar artmadan almak istiyorum.Simdiden Teşekürler .ugur.gozaydin' Alıntı:Kullanıcının dediği gibi bir bütçe verin. Önden bilgisini vereyim şuan piyasada önerebileceğim en ucuz 8GB DDR4 RAM 380-400 TL arasında. 2x8GB bir bellek kitini 700-800 TL arası bir fiyattan aşağı alamazsınız gibi duruyor.
2666MHZ ana karta 3200 MHZ bir ram takarsak bi sorun olurmu acabaugur.gozaydin' Alıntı:Akşam ki incehesap indirimlerini bekleyin. Yılın son günü güzel indirimler olabilir.
ugur.gozaydin' Alıntı:Hayır maksimum hız neyse o hızda çalışır.
ugur.gozaydin' Alıntı:Olabilir bir sıkıntı yok bu konuda.