Öneri Ram Ve SSD Güncelleme Önerisi

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
arkadaşlar merhaba. İmzamda bulunan bilgisayara sahibim . Ramlerimi 2x16 ya ve ssd mi 1Tb a yükseltmek istiyorum. Çok fazla bütçem yok onun için fiyat performans ürünlerine ihtiyacım var. Birde ssd değişiminde tekrar Windows yüklemek gerekiyor mu ? Bütün bilgilerim diğer ssd mi kalıyor

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
arkadaşlar merhaba. İmzamda bulunan bilgisayara sahibim . Ramlerimi 2x16 ya ve ssd mi 1Tb a yükseltmek istiyorum. Çok fazla bütçem yok onun için fiyat performans ürünlerine ihtiyacım var. Birde ssd değişiminde tekrar Windows yüklemek gerekiyor mu ? Bütün bilgilerim diğer ssd mi kalıyor
SSD yi klonlama yaparsan Windows yüklemene gerek kalmaz ama ben format tavsiye ediyorum sorunsuzluk açısından.

KS

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Teşekkür ediyorum bilgisayar bileşenleri ile uyumsuzluk teşkil eder mi anakartımla falan fps drop falan gibi şeyler olur mu ? Başka önerileri olan varsa onlarıda beklerim

KS

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Birde ram slotunum birini 32 tek ram taksam diğerinede 8 lik olanı taksam birşey olur mu

KS

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Dediğiniz tam kullandığım ram ile aynı hızda sanırım sadece gb olarak yüksek en fiyat performans ürün öneriniz görünüyor . Bunu alacağım . Mevcut ramleri elden en hızlı nasıl çıkarabilirim

Performans sorunu yaşayabilirsin , sisteminde çökmeler , mavi ekran vs. olabilir kesinlikle önermem.
Peki cl 18 ve 16 hangisi daha iyi oluyor

Son düzenleme:

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Dediğiniz tam kullandığım ram ile aynı hızda sanırım sadece gb olarak yüksek en fiyat performans ürün öneriniz görünüyor . Bunu alacağım . Mevcut ramleri elden en hızlı nasıl çıkarabilirim

Peki cl 18 ve 16 hangisi daha iyi oluyor
cl16

En hızlı bilgisayarcılar alır ama 2. elde satabileceğin fiyatın altına gider biraz uğraşırım dersen sahibinden ilan aç.

KS

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
SSD yi klonlama yaparsan Windows yüklemene gerek kalmaz ama ben format tavsiye ediyorum sorunsuzluk açısından.

Bu ürünün ssd sini alırsam Windows’u tekrar kurmam gerekir mi ? Diğerini sök yenisini tak çalıştır mantığı ile mi çalışacak ? Windows’um keyfini sağlam lisanstan aldım o key gider mi

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Bu ürünün ssd sini alırsam Windows’u tekrar kurmam gerekir mi ? Diğerini sök yenisini tak çalıştır mantığı ile mi çalışacak ? Windows’um keyfini sağlam lisanstan aldım o key gider mi
Sök takla olmaz ikiside takılı şekilde klonlama yapabilirsin diğer türlü 0 dan windows kurman lazım

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
482
Şu an takılı olan SSD den neleri kurtarmak istiyorsunuz. Bunları belirlersiniz.
USB belleğe aktarabilirseniz. Yeni SSD kullanmaya başlayınca tekrar aktarılabilir diye düşünüyorum.

KS

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Windows lisansımı office lisansımı ve kullanıcı belgelerimi. Ayrıca bios güncellemelerim ve bilgisayar updatelerim de gidecekmi değişimde

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
482
office lisansı--------- Office tekrar indirip, kuracaksınız. Satın aldığınız lisans serialini kurulumu sırasında gireceksiniz.

kullanıcı belgeleri --- beldge, bilgi, foto, sizin içib önemli kaybetmek istemeyeceğiniz ne varsa USB YE ATACAKSINIZ

Windows lisansı temiz kurulum sırasında gireceksiniz

bios--------- hiçbirşey olmaz, yerinde duracak

bilgisayar updatelerim -- Windows update leri kast ediyorsanız. Bunlar arkaplanda otomatik olatak tekrar yüklenecekler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri