Merhaba arkadaşlar ramlerim 3200mhz bıostan xmp profilini 1 yaptığımda 3200mhz diyor ama bi üstünde dram status de 2400mhz diyor ne yapmam lazım görev yöneticisinde de 2400mhz diye gözüküyor
Görev yöneticisinden kontrol edin orda 3200MHZ yazıyorsa sıkıntı yokMerhaba arkadaşlar ramlerim 3200mhz bıostan xmp profilini 1 yaptığımda 3200mhz diyor ama bi üstünde dram status de 2400mhz diyor ne yapmam lazım
hocam orda da 2400mhzGörev yöneticisinden kontrol edin orda 3200MHZ yazıyorsa sıkıntı yok
O zaman ram anakartınla tam uyumlu değil. Elle kendin değerleri girip 3200MHZ yapman gerek. Ramin kendi sayfasın da ve ya anakartın sayfasında girmen gereken değerler yazarhocam orda da 2400mhz
hocam nasıl yapıcağım videosu varmı acabaO zaman ram anakartınla tam uyumlu değil. Elle kendin değerleri girip 3200MHZ yapman gerek. Ramin kendi sayfasın da ve ya anakartın sayfasında girmen gereken değerler yazar
Video bulamadım hocamhocam nasıl yapıcağım videosu varmı acaba
Hocam biyerden 3200mhz yapıp f10 a bastım pc çalışıyor ama görüntü gelmiyorVideo bulamadım hocam
Bios ekranına girebiliyormusunHocam biyerden 3200mhz yapıp f10 a bastım pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor
Gayır hiç görüntü gelmiyor işlemci soputucusununda ışığı yanmıyorBios ekranına girebiliyormusun
Sistemi kapat ve PSU nun tuşundan tüm elektriği kes sonra kasanın Güç tuşuna 15-20 saniye basılı tut bir kaç kezde bas ve Bios pilini çıkar 15-20 dk bekle geri takGayır hiç görüntü gelmiyor işlemci soputucusununda ışığı yanmıyor
durduk yerde pc den olduk desene hocamGayır hiç görüntü gelmiyor işlemci soputucusununda ışığı yanmıyor
Ne oldu hocamdurduk yerde pc den olduk desene hocam
Ya neoldu söyleninNe oldu hocam
Mk noldudurduk yerde pc den olduk desene hocam
ramları tak çıkar
Hocam dediklerimi yap bios pilini çıkar bios sıfırlanır ve yüksek ihtimalle ekran gelirNe oldu hocam
Ya neoldu söylenin
Mk noldu
1dkHocam dediklerimi yap bios pilini çıkar bios sıfırlanır ve yüksek ihtimalle ekran gelir
Olmadı tak çıkar yaptım ramleride aynı şekilde pc yi kapatıp yaptımHocam dediklerimi yap bios pilini çıkar bios sıfırlanır ve yüksek ihtimalle ekran gelir
Hocam işlemci fanı ışığı yanmıuor monitöre görüntü gelöiyor ama sadece dell yazısı geliyor ne yapmam lazımO zaman ram anakartınla tam uyumlu değil. Elle kendin değerleri girip 3200MHZ yapman gerek. Ramin kendi sayfasın da ve ya anakartın sayfasında girmen gereken değerler yazar
Hocam yukarıda da yazdım.1dk
Olmadı tak çıkar yaptım ramleride aynı şekilde pc yi kapatıp yaptım
Hocam işlemci fanı ışığı yanmıuor monitöre görüntü gelöiyor ama sadece dell yazısı geliyor ne yapmam lazım
Pc açıkken mi çıkarıyım piliHocam yukarıda da yazdım.
Sistemi kapat ve PSU nun tuşundan tüm elektriği kes sonra kasanın Güç tuşuna 15-20 saniye basılı tut bir kaç kezde bas ve Bios pilini çıkar 15-20 dk bekle geri tak
Hocam yazdım ya önce sistemi kapat sonra PSU yu kapatPc açıkken mi çıkarıyım pili
Hocam süre doldu psu açık şekilde mi takıyım kapatıp mıSistemi kapat ve PSU nun tuşundan tüm elektriği kes sonra kasanın Güç tuşuna 15-20 saniye basılı tut bir kaç kezde bas ve Bios pilini çıkar 15-20 dk bekle geri tak
kapalı şekilde tak sonra açHocam süre doldu psu açık şekilde mi takıyım kapatıp mı