Rampage Drop Plus drşver sorunu

ismailyl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bugün teknik sebepler yüzünden bilgisayara format atmak durumunda kaldım. Neyse işte, format bitti. Driverları yüklemeye başladım. En sonunda kulaklığın driverını yüklemek için destek Segment'in sitesıne girdim. Kulaklığın yeni bir driverı çıktığını gördüm ve indirdim. 80 MB idi. Yükledim ve şçyle bir hata aldım: "Lütfen Rampage 7.1 Audio setup bağlayın." kurulum esnasında USB tak cıkar yaptım olmadı, kapat yeniden aç da olmadı. İnen driver dosyasının içinde Windows 10 klasörü vardı. Oradaki setuptan da denedim, gene aynı hata verdi. Driver 15/02/2021 tarihinde çıkmış.

5NZT7X.png

G0ZhPV.png

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kulaklığı USB ile bağladığınızdan emin olun. Ayrıca bir sürücü hatası olabilir bence önceki sürücünüz hala duruyorsa onu kurun. Yok durmuyorsa desteksegment adresinden sorunu bildirin.

KS

ismailyl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kulaklığı USB ile bağladığınızdan emin olun. Ayrıca bir sürücü hatası olabilir bence önceki sürücünüz hala duruyorsa onu kurun. Yok durmuyorsa desteksegment adresinden sorunu bildirin.

USB de bir sıkıntı yok Yeni Sürücü çalışmadığından eskisini kurdum onun üstüne yenisini denedim ama olmadı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben USB sorun var demedim zaten USB ile bağdığınızdan emin olun dedim. USB ile bağlı ama işe yaramamış tamam o zaman bu değilse sorun sürücü sorunu vardır. Yeni sürücü kulaklığınızı tanımıyor belki üst versiyon için yazılmıştır net değilim ama eski sürücüyü kullanın yenisini değil. Ayrıca desteksegment adresinden sorunu bildirin.

KS

ismailyl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben USB sorun var demedim zaten USB ile bağdığınızdan emin olun dedim. USB ile bağlı ama işe yaramamış tamam o zaman bu değilse sorun sürücü sorunu vardır. Yeni sürücü kulaklığınızı tanımıyor belki üst versiyon için yazılmıştır net değilim ama eski sürücüyü kullanın yenisini değil. Ayrıca desteksegment adresinden sorunu bildirin.

Sorunu bildirdim cevap bekliyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri