Rampage KB-r81 VS kb-r28

latom

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Selam arkadaşlar öncelikle iyi forumlar,

Red switchli ve bilek destekli klavye arıyorum başlıkta belirttiğim klavyeler seçeneklerim arasında fakat hangisi daha iyi, hangisini tercih etmeliyim? Aşağı yukarı bu fiyat bandında başka bir öneriniz var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
İki ürün arasında Kb-R28 daha uygun geldi açıkçası. Multimedya tuşları da var hem.

Ama bu ürün yerine bütçeni biraz daha arttırıp aşağıdaki ürünü alabilirsin. Bu fiyat bandında Gamepower, Rampage gibi ürünler tavsiye etmiyorum.

KS

latom

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Önerin için teşekkür ederim hocam fakat dediğim gibi red switch ve bilek destekli bir şey arıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu ürünlere bakacak olursam ortalama 700 TL bandına kadar çıkabilirsiniz gibi düşündüm ama bir bütçe limiti belirtirseniz daha iyi olacaktır.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
çıkarım hocam varsa öneriniz.
Piyasa dolar düştüğü halde klavyelerde uçmuş anlam veremedim. Bu bütçeye bilek destekli ve kırmızı anahtarlı mekanik iyi bir ürün bulamadım. ASUS TUF K3 önerecektim 700 TL fiyatlara vardı ki birde ASUS geri ödeme kampanyası vardı 90 TL bu üründe ama bu klavyede 1500 TL olmuş saçma bir şekilde.

Özetle mekanik öneremiyorum bu bütçeye. Rampage, GamePower vs. gibi ürünleri pek önermem genelde bu yüzden önerimi membran olarak yapacağım. STEELSERIES APEX 3 RGB - 799 TL veya Corsair K55 RGB PRO XT - 649 TL bu ürünlere bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
KS

latom

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hocam membranla mekanik arasına çok büyük fark yok mu kafamda mekanik vardı membran hiç düşünmemiştim kesin mi almayayım bu fiyatta mekanik klavyeler o kadar kötü mü?

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Ekipmanlar genel uçtu, saticilar ekran kartinin acisini cikariyor heralde. 500 e stokta sürünen kulakliklar 700 den kapisiliyor. 400-500 bandina guzel red sw ler vardi suan minimum 1k oldular. Yakin zamanda hp nin vardi onu onerecektim o da bitmiş. Bence bekleyin lakin riskli tabiki

KS

latom

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
sormayın hocam kulaklık da bakıyorum bi yandan sistemi dizdik ekipmanı dizemiyoruz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
hocam membranla mekanik arasına çok büyük fark yok mu kafamda mekanik vardı membran hiç düşünmemiştim kesin mi almayayım bu fiyatta mekanik klavyeler o kadar kötü mü?
Eğer hızlı tepkiselliği sahip oyunlar oynamıyorsanız CSGO veya LOL gibi sizi membran klavye üzmez. Ama tepkiselliğe önem veriyorsanız evet arasında fark oyunculuğunuza bağlı olarak değişir ama büyük diyebilirim. Ancak ekipman fiyatları özellikle klavyelerde uçmuş. Birde özellikle kırmızı anahtar ve bilek desteği olsun dediğiniz için ekstra olarak ürünün fiyatları artıyor. Mavi anahtar olur derseniz birkaç alternatif görmüştüm önerebilirim.

KS

latom

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Eğer hızlı tepkiselliği sahip oyunlar oynamıyorsanız CSGO veya LOL gibi sizi membran klavye üzmez. Ama tepkiselliğe önem veriyorsanız evet arasında fark oyunculuğunuza bağlı olarak değişir ama büyük diyebilirim. Ancak ekipman fiyatları özellikle klavyelerde uçmuş. Birde özellikle kırmızı anahtar ve bilek desteği olsun dediğiniz için ekstra olarak ürünün fiyatları artıyor. Mavi anahtar olur derseniz birkaç alternatif görmüştüm önerebilirim.
hocam mavi almam ya LOL,CS:GO, valorant,rainbow vs. oynamak için kurtarır mı membran öyle derseniz corsair k55 alabilir gibiyim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri