- Tepki
- 22
kullanan var mı tavsiye eder misiniz
2021 modeli pek önerilmiyor, tam bütçe nedir?kullanan var mı tavsiye eder misiniz
1400 tlNe kadar fiyata alacaksınız ? Ona göre fikir belirtmek daha doğru olur.
15002021 modeli pek önerilmiyor, tam bütçe nedir?
Kablosuz gerekmiyorsa blackshark v2x1400 tl
1500
blackshark v2x gerektıgınden pahalı benceKablosuz gerekmiyorsa blackshark v2x
Değil. Son 2 haftadır tüm kulaklıklar arttı ve 1100ü hak ediyorblackshark v2x gerektıgınden pahalı bence
20 ay garantılı voıd elıte 7.1 aldım 700tlye blackshark yerıneDeğil. Son 2 haftadır tüm kulaklıklar arttı ve 1100ü hak ediyor
THX yazılımı için blackshark20 ay garantılı voıd elıte 7.1 aldım 700tlye blackshark yerıne
blackshark mı daha ıyı voıd elıte 7.1 mi özelliklere göre ıkısıde 700 lıraydı
Abuu bu nasıl bir razer fanlığu yawAlınır, güzel üründür. Tavsiye ederim. Ben hem oyun hemde iş için 2 yıldır aktif bir şekilde kullanıyorum. Oyun oynarken normal bilgisayarımda ve PS5 üzerinde, iş için iMac ve Macbook Pro ile birlikte kullanıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 20308
Razer fanı değilim, bu fotoğraf 2 yıl önce ben PCH Facebook grubunda moderatörken kulaklık tanıtımı amacıyla çekildi. Hatta klavyem bloody marka ve seyahatlerim sırasında ise G300S kullanıyorum. Demek istediğim rahatıma hangisi geliyorsa o. Mouse pad ise Razer Goliathus Speed Cosmic Edition - Large modeli. Belki Türkiye'de satılmıyor ise bilmemeniz normal.Abuu bu nasıl bir razer fanlığu yaw
Razer iyidirde mousepad çakma razer galiba
Hayır biliyorum mousepadi tabi kiRazer fanı değilim, bu fotoğraf 2 yıl önce ben PCH Facebook grubunda moderatörken kulaklık tanıtımı amacıyla çekildi. Hatta klavyem bloody marka ve seyahatlerim sırasında ise G300S kullanıyorum. Demek istediğim rahatıma hangisi geliyorsa o. Mouse pad ise Razer Goliathus Speed Cosmic Edition - Large modeli. Belki Türkiye'de satılmıyor ise bilmemeniz normal.Ekli dosyayı görüntüle 20310