Razer Blackshark Alınırmı

:GHOST:

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
28
Arkadaşlar kendime kablosuz kulaklık almak istiyorum iki model arasında kaldım sizce hangisi alınır

Razer blackshark V2 pro 2023 4k

corsair void elite rgb 7.1 kablosuz gaming kulaklık 3k

reyban

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Arkadaşlar kendime kablosuz kulaklık almak istiyorum iki model arasında kaldım sizce hangisi alınır

Razer blackshark V2 pro 2023 4k

corsair void elite rgb 7.1 kablosuz gaming kulaklık 3k
2023 modeli min 5400tl hocam 4k nerde buldunuz. ek olarak kulaklığı ne için alacaksınız. oyun ve gündelik kullanım müzik vs mi sadecce oyun mu

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
razer her zaman sürücülerinde paradan kacmıstır. neredeyse bütün kulaklıklarında extra pahalı olamayanlar dışında Dinamik Sürücü kullanıyor bu da masraftan kısma yöntemi. corsair ise Neodimyum Sürücü kullanıp malzemenin hakkını veriyor bazı arkadaşlar size bunları anlatmaz. müzik dinlerken yüksek seslerde kullanırken özellikle bas olsun vs Neodimyum Sürücü harika performans verıyor. Razer sadece oyun için alınır geri kalan bütün seslerde çöp asıl. ek olarak 4k ya 2023 model göremedim hocam

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
5.4k vs 3k xd . 5,4k ya dinamik sürücülü kulaklıklar alındı mı razer fanboylar. kulaklığı kulaklık yapan sürücü capı ile sürücü iceriği razer çok şükür 50mm gecmiş bi 10 seneye de para kıyıp neodimyuma sürücülere gecer.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893

nasıl yani abdullah bu kadar dehşet iyi kulaklık film ve müzik zevki yaşatmıyor mu. 10k mesajın ve sana özel rütben yok mu yoksa xd

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Puhahahaha, ulan hayır yani savuncak bir tarafın olsa :D öğrenmiş bir sürücü ve corsair ağzından düşüremiyoruz senin. Ulan herkes anladı bir sen anlamadın şu forumda. Size ne kadar anlatsak anlamazsınız anca kendi bildiğiniz, 10k mesajım var bana özel rütbe aldım ama sen hala benden iyi biliyorsun değil mi?

Ses kaliteleri kıyaslanamayacak 2 kulaklık var ve gelmiş neodimyum diye laf yapıyorsun.
Rütben olması burdaki en iyi kişi yada o konuda en bilgili olduğun anlamına gelmez aktif olduğun için aldın ki bencede Corsair daha iyi sürücüleri berbat razerin b550 de v2x denedim iğrenç

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Puhahahaha, ulan hayır yani savuncak bir tarafın olsa :D öğrenmiş bir sürücü ve corsair ağzından düşüremiyoruz senin. Ulan herkes anladı bir sen anlamadın şu forumda. Size ne kadar anlatsak anlamazsınız anca kendi bildiğiniz, 10k mesajım var bana özel rütbe aldım ama sen hala benden iyi biliyorsun değil mi?

Ses kaliteleri kıyaslanamayacak 2 kulaklık var ve gelmiş neodimyum diye laf yapıyorsun.
O saydığın şeylerin hiç bir değeri yok ama sen bilirsin.Adamın 50 mesajı olur senden bazı konularda belki de hepsinde daha çok bilgilidir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri