Peki aynı fiyata önereceğiniz bir kulaklık varmı hyprex Alpha s de çok önerdilercorsair çöp, razer alınır.
hayır v2 pro 2023 al geçPeki aynı fiyata önereceğiniz bir kulaklık varmı hyprex Alpha s de çok önerdiler
2023 modeli min 5400tl hocam 4k nerde buldunuz. ek olarak kulaklığı ne için alacaksınız. oyun ve gündelik kullanım müzik vs mi sadecce oyun muArkadaşlar kendime kablosuz kulaklık almak istiyorum iki model arasında kaldım sizce hangisi alınır
Razer blackshark V2 pro 2023 4k
corsair void elite rgb 7.1 kablosuz gaming kulaklık 3k
usta 1k ya kadar kulaklık önerirmisinhayır v2 pro 2023 al geç
Gamenote havit h2002pusta 1k ya kadar kulaklık önerirmisin
Rütben olması burdaki en iyi kişi yada o konuda en bilgili olduğun anlamına gelmez aktif olduğun için aldın ki bencede Corsair daha iyi sürücüleri berbat razerin b550 de v2x denedim iğrençPuhahahaha, ulan hayır yani savuncak bir tarafın olsaöğrenmiş bir sürücü ve corsair ağzından düşüremiyoruz senin. Ulan herkes anladı bir sen anlamadın şu forumda. Size ne kadar anlatsak anlamazsınız anca kendi bildiğiniz, 10k mesajım var bana özel rütbe aldım ama sen hala benden iyi biliyorsun değil mi?
Ses kaliteleri kıyaslanamayacak 2 kulaklık var ve gelmiş neodimyum diye laf yapıyorsun.
O saydığın şeylerin hiç bir değeri yok ama sen bilirsin.Adamın 50 mesajı olur senden bazı konularda belki de hepsinde daha çok bilgilidir.Puhahahaha, ulan hayır yani savuncak bir tarafın olsaöğrenmiş bir sürücü ve corsair ağzından düşüremiyoruz senin. Ulan herkes anladı bir sen anlamadın şu forumda. Size ne kadar anlatsak anlamazsınız anca kendi bildiğiniz, 10k mesajım var bana özel rütbe aldım ama sen hala benden iyi biliyorsun değil mi?
Ses kaliteleri kıyaslanamayacak 2 kulaklık var ve gelmiş neodimyum diye laf yapıyorsun.