Rehber Razer Blackshark V2 Ayarları

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
müzik konusuna çok düşkünseniz ve bütçeniz olursa 7-8k kadar beyerdyanmic dt990 pro+soundblaster g6 ses kartı yapın derim veya sennehiser kulaklık
Benim anakartta 32BIT/384KHZ destekliyor sadece kulaklığı alsam olmaz mı?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Fiyatı tuzluymuş ama hedeflerim listesine aldım :D
:D aşırı düşkün değilseniz blackshark v2de yeter tabi ama ben böyle en temiz sesi alıcağım diyorsanız alabilirsiniz
açık bir kulaklık olduğu için ses dışarı veriyor ve dışarıdan ses alıyor ama vermesi avantaj ses geri gelmiyor oda etkiliyor

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
:D aşırı düşkün değilseniz blackshark v2de yeter tabi ama ben böyle en temiz sesi alıcağım diyorsanız alabilirsiniz
açık bir kulaklık olduğu için ses dışarı veriyor ve dışarıdan ses alıyor ama vermesi avantaj ses geri gelmiyor oda etkiliyor
O zaman bunun yerine iyi bi hoparlör alırım, V2 den memnunum yeter bana

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Ekolayzıra yaptığım o ufak dokunuş gerçekten çok etkiledi hepsini bir bir denedim en mükemmel sonuç bu gibi. Ekolayzır bu adama ait sadece ufak bi dokunuş gerekiyor verdiği ekolayzırlara https://www.google.com/search?q=raz...#fpstate=ive&vld=cid:48faaabe,vid:EL423cRfchM

ya bazen bazı şeyleri abartıyoruz alıp hevesimiz geçince fark ediyoruz, tabi yine tercih senin :D hoparlör olarak valla bende cahilim ASŞDASD
Yok iyi bir ürün kullanmanın keyfi gerçekten bir başka yıllarca dandik sistemle takıldım acısını bir bir çıkaracağım :D. Bende Anker'in soundcore mini 3 pro bluetooth hoparlörü var ses kalitesi, ses karakteri çok iyi onda müzik dinlerken aşırı keyif alıyorum şimdide kulaklığı ona göre ayarlamaya çalışıyorum .D

Son düzenleme:
KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
3,4,4,3,1,1,2,1,0,4
Bu ayarlarda sabit bırakacağım benim için en iyi sonuç bu Müzik dinlerken THX açık Müzik modu aktif, film izlerken THX kapalı, Oyunda aynı ayar THX kapalı denedim iyi ses kasılıyordu açık denemek lazım bir de. Bu ayarla da sabit kalmamın sebebi en doğru sesleri bu ayarlarda alıyorum diğer ayarların hepsi bozuyordu orijinalliği. Kulaklık gerçekten çok temiz ses veriyor bütün enstrümanları duyabiliyorum. Rap ci arkadaşıma dinlettim oda beğendi.

Ekran görüntüsü 2023-06-12 023813.jpg

THX spatiol audio ları devre dışı bırakın sadece Razer USB sound card aktif kalsın.

Son düzenleme:
KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Arkadaşlar oyunlarda mükemmel ses kasmak için yapmanız gereken ayarlar bu gönderi ile rehbere noktayı koyacağım.
Ekran görüntüsü 2023-06-14 032000.jpg

Oyun oynayacağınız zaman İç AUX Girişi bunu aktif edin, müzik veya filmde kullanacağınız zamanlar devre dışı bırakın.
Ekran görüntüsü 2023-06-14 032119.jpg

Razer USB Sound Card da kalsın bu şekilde.

NOT: Oyun oynayacağınız zaman THX'i kapalı tutun.

Ekolayzır olarak ben bunu 3,4,4,3,1,1,2,1,0,4 tercih ediyorum daha gerçekçi olduğu için siz farklı ekolayzırlar deneyebilirsiniz.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
3,4,4,3,1,1,2,1,0,4
MÜZİK: THX MÜZİK ETKİNLEŞTİR
FİLM: THX FİLM ETKİNLEŞTİR veya THX KAPAT
OYUN: SES AYARLARINDAN THX SPATİAL AUDİO ETKİNLEŞTİR VE THX'İ KAPAT. ARKA PLANDA THX SPATİAL AUDİO GÖREVİNİ YAPACAKTIR.
Ekran görüntüsü 2023-06-15 211819.jpg

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Hocam ben müziğe takıntılıyımdır oyuncu kulaklığı diye aldım ama başta müzik performansını iyi hale getirmeye çalışıyorum bilgisayarda 40 bine yakın müzik var :D valla imkanım olsa çok daha üst düzey ses sistemleri alırım ama Razer Blackshark v2 bu fiyata göre gerçekten çok iyi müzik dinlerken keyif alıyorum
hocam v2x jacklı için bildğiniz oyunlara yönelik bir ayar var mı realtekten fln

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Realtekden deneyerek bulabilirsin, önce bass tiz test felan yap sonra ayar

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
3,4,4,3,1,1,2,1,0,4
MÜZİK: THX MÜZİK ETKİNLEŞTİR
FİLM: THX FİLM ETKİNLEŞTİR veya THX KAPAT
OYUN: SES AYARLARINDAN THX SPATİAL AUDİO ETKİNLEŞTİR VE THX'İ KAPAT. ARKA PLANDA THX SPATİAL AUDİO GÖREVİNİ YAPACAKTIR.
Ekli dosyayı görüntüle 22733
Arkadaşlar yeni ekolayzır seslerde beni rahatsız eden bir tizlik vardı onu gidermeye çalıştım şimdilik bu hoşuma gitti. Elimde değil duramıyorum o mükemmelliğe ulaşacağım :D
5,4,4,3,2,1,2,0,0,4
Ekran görüntüsü 2023-06-16 233231.jpg

NOT: Ses seviyesi 80'de olsun 100 yapmayın her ne kadar dengelemeye çalışsam da son seste tizler öne çıkıyor yine zaten 80'de bile çok yüksek sesi 100'de rahatsız eder.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri