Rehber Razer Blackshark V2 Ayarları

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
SOUND NORMALIZATION: 88 YAPIN.
Sizler ufak dokunuşlarla kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Neredeyse internetteki bir çok ekolayzırı denedim bulduğum iyi bi ekolayzırda oynamalar yaparak en iyi bu sonuca ulaştım. Sizlerde oynamalar yapıp beğendiğiniz ayarları burada paylaşırsanız sevinirim.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
5,4,4,3,0,2,3,0,0,5
Arkadaşlar bunun ucu bucağı yok bu ekolayzır da bass ağırlıklı ve örneğin "S" gibi bastırılarak söylenen harfler daha az tiz çıkıyor. Bu son attığım ekolayzır olacak en iyisi sizde attığım bu ekolayzırları temel alarak üzerinde oynamalar yaparak hoşunuza giden sonuca ulaşabilirsiniz. Ben profesyonel değilim buna profesyonel eli değmesi şart. Aslında Razer bizi hiç uğraştırmadan kendisi yapması gerekiyor bunu.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Yaptığım ekolayzırı ve bu kulaklığın 7.1 kalitesini bu müzik ile test edebilirsiniz. gerçekten attığım son ekolayzır ile çok keyif alıyorum müzik dinlerken! Müthiş bir kulaklık.
Benny Mayne - Strangers (feat. 24hrs)

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Ekran görüntüsü 2023-06-22 204112.jpg

Arkadaşlar ekolayzırda denemediğim ayar kalmadı istediğim o bass ı elde edemiyordum bununda sebebi bu sound normalization denen ayar yüzündenmiş bunu kapattım bass lar daha belirgin oldu bu ayarı kesinlikle tavsiye etmiyorum kullanmayın oyunlarda etkisi ne olur bilmiyorum deneyin ama müzik ve film de kesinlikle kullanmayın. Şimdiki ekolayzır ile fazla uğraşmadım ama öncekilerden bin kat daha iyi sizde deneyip geri dönüş yapar mısınız nasıl olmuş el birliği ile şu Blackshark V2 yi mükemmelleştirelim.
4-5-5-2- (-2) 4-2-0-0

Son düzenleme:
KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Bu nasıl olmuş deneyenler geri dönüş yapabilir mi? Geliştirmeye devam edeyim mi? Dursun mu bu?
4-5-5-2-(-2)-2-4-0-1-(-8)
THX: Müzik modu aktif
Not: Aşırı yüksek seste dinlemeyin.
4-5-5-2-(-2)-2-4-0-1-(-8).jpg

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Evet arkadaşlar yine ben😀 The End deyip noktaya koymuştum ama çok güzel bir gelişme var. Microsoft Store den Dolby Atmosu indirdim 1 hafta ücretsiz deneme hakkıyla deneme yaptım mükemmel oldu, Dolby Atmos da biraz daha oynamalar yaparak çok daha mükemmel hale getirebilirsiniz ben şimdilik Razer Synapse de son yaptığım EQ'da kalacağım memnunum çünkü. Dolby Atmos harbi yapıyor bu sporu, DTS yi denedim yok Dolby Atmosla aşık atamaz adamlar bambaşka bir klasmanda.
Ekran görüntüsü 2023-06-26 012402.jpg

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Kulaklığı üretirken böyle birinin eline düşeceği hiç birinin aklına gelmezd
Elimde değil almadan önce baya araştırdıydım kutudan çıkan halini beğenmedim ama herkes övüyordu övdüğüne göre demek ki bir şeyler eksik dedim uzun araştırmalar ve uğraşlar sonucu istediğim sonucu aldım. Bir şeye çamur atmadan önce araştırıp her şeyi denemek lazım. Oyuncu kulaklığı olduğu için müzik kulaklıkları gibi tak kullan olmuyor ayar istiyor haliyle ama çok yönlü bir kulaklık gerçekten.
Keşke mesleğim ses geliştirme uzmanı falan olsaydı yada araştırmacı tam benlik meslekler ama hayat herkesin yüzüne gülmüyor bir de ben kendimi çok geç keşfettim bu yüzden aile yönlendirmesi çok önemli eğitim sistemi zaten yetenek keşfi anlamında hiç çaba göstermiyorlar anca sınavlarda yüksek not alanlar dikkatlerini çekip bunları akıllı sanıp pohpohlayıp duruyorlar geri kalan binlerce cevher harcanıyor!

4-5-5-2-(-2)-2-4-0-1-(-8)
4 - 5 - 5 - 2 - (-2) - 2 - 4 - (-1) - 1 - (-8)
4kHz'yi -1 yapın ufak bir oynama bile çok fark ediyor.

Son düzenleme:

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Elimde değil almadan önce baya araştırdıydım kutudan çıkan halini beğenmedim ama herkes övüyordu övdüğüne göre demek ki bir şeyler eksik dedim uzun araştırmalar ve uğraşlar sonucu istediğim sonucu aldım. Bir şeye çamur atmadan önce araştırıp her şeyi denemek lazım. Oyuncu kulaklığı olduğu için müzik kulaklıkları gibi tak kullan olmuyor ayar istiyor haliyle ama çok yönlü bir kulaklık gerçekten.
Keşke mesleğim ses geliştirme uzmanı falan olsaydı yada araştırmacı tam benlik meslekler ama hayat herkesin yüzüne gülmüyor bir de ben kendimi çok geç keşfettim bu yüzden aile yönlendirmesi çok önemli eğitim sistemi zaten yetenek keşfi anlamında hiç çaba göstermiyorlar anca sınavlarda yüksek not alanlar dikkatlerini çekip bunları akıllı sanıp pohpohlayıp duruyorlar geri kalan binlerce cevher harcanıyor!

4 - 5 - 5 - 2 - (-2) - 2 - 4 - (-1) - 1 - (-8)
4kHz'yi -1 yapın ufak bir oynama bile çok fark ediyor.
şuan ki mesleğiniz nedir hocam peki

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
şuan ki mesleğiniz nedir hocam peki
Özel Güvenlik Görevlisi açıkçası hiç sevmiyorum dışarıdan kolay gibi görünüyor ama sıkıntılı ve riskli bir meslek kafan hiç rahat olmuyor ayrıca özgürlük yok meslekte ben mecburiyetten yapıyorum zerre memnun değilim. Sistem Savaşlarına katılmıştım 16. Bölümde en baştayım.

Son düzenleme:

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Özel Güvenlik Görevlisi açıkçası hiç sevmiyorum dışarıdan kolay gibi görünüyor ama sıkıntılı ve riskli bir meslek kafan hiç rahat olmuyor ayrıca özgürlük yok meslekte ben mecburiyetten yapıyorum zerre memnun değilim. Sistem Savaşlarına katılmıştım 16. Bölümde en baştayım.
dışardan güvenlikler rahat gibi görünüyor oysa

Bellicose

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
az kaldı bende bunları deneyeceğim microfon cızırtılı ve kesik konuşmadan dolayı geri götürdüm aldığım yere orada denediler bişey çıkmadı gayet güzel çalışıyordu microfon, benim pc alakalı bir durum var sanırım şimdiz sizin attığınız ayarları deneyeğim v2 pro'da.
microfon ayarı için önereceğiniz bir eq ayarı varmı :D

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
dışardan güvenlikler rahat gibi görünüyor oysa
Çalıştığın yere göre değişiyor

az kaldı bende bunları deneyeceğim microfon cızırtılı ve kesik konuşmadan dolayı geri götürdüm aldığım yere orada denediler bişey çıkmadı gayet güzel çalışıyordu microfon, benim pc alakalı bir durum var sanırım şimdiz sizin attığınız ayarları deneyeğim v2 pro'da.
microfon ayarı için önereceğiniz bir eq ayarı varmı :D
Mikrofon için fazla uğraşmadım en son denediğimde o ayarlarda iyi gibiydi mikrofonla işim olmuyor fazla

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri