- Tepki
- 0
Blackshark V2 Pro 2023 modelini satın aldım ve heyecanla paylaştığın ayarları yapacaktım ancak Synapse ile ilgili error aldım. 1603 update hatası... Kulaklığı takınca Synapse kendini kulaklık için update etmek istiyor ancak loop'a girerek etmiyor. Konu ile ilgili çözüm önerisi olan var mı? Sanırım yazılımsal olarak bu hataya özel kronik. Ne yapsam çözemedim.
Ayriyeten Synapse'den yapılan ayarlar işlemiyor kulaklığıma. Dolby Atmos satın aldım Microsoft Store'dan. Sadece Dolby Atmos kullanarak yapacağımı varsayarak ekolayzer önerebilir misin? Paylaşımında Dolby + Synapse combosu kullanmışsın. Synapse ben de iptal şu anlık..
Ayriyeten Synapse'den yapılan ayarlar işlemiyor kulaklığıma. Dolby Atmos satın aldım Microsoft Store'dan. Sadece Dolby Atmos kullanarak yapacağımı varsayarak ekolayzer önerebilir misin? Paylaşımında Dolby + Synapse combosu kullanmışsın. Synapse ben de iptal şu anlık..
Açıksacı mikrofonla pek işim olmuyor oyun oynamaya vaktim olmuyor oynarsam da solo takılıyorum sadece aldığımda denedim bir kaç ayar yapıp bıraktım mükemmelleştirmek için üzerinde durmadım sadece ses üzerinde durdum.