Rehber Razer Blackshark V2 Ayarları

clkmichael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Blackshark V2 Pro 2023 modelini satın aldım ve heyecanla paylaştığın ayarları yapacaktım ancak Synapse ile ilgili error aldım. 1603 update hatası... Kulaklığı takınca Synapse kendini kulaklık için update etmek istiyor ancak loop'a girerek etmiyor. Konu ile ilgili çözüm önerisi olan var mı? Sanırım yazılımsal olarak bu hataya özel kronik. Ne yapsam çözemedim.

Ayriyeten Synapse'den yapılan ayarlar işlemiyor kulaklığıma. Dolby Atmos satın aldım Microsoft Store'dan. Sadece Dolby Atmos kullanarak yapacağımı varsayarak ekolayzer önerebilir misin? Paylaşımında Dolby + Synapse combosu kullanmışsın. Synapse ben de iptal şu anlık.. :(
Açıksacı mikrofonla pek işim olmuyor oyun oynamaya vaktim olmuyor oynarsam da solo takılıyorum sadece aldığımda denedim bir kaç ayar yapıp bıraktım mükemmelleştirmek için üzerinde durmadım sadece ses üzerinde durdum.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Blackshark V2 Pro 2023 modelini satın aldım ve heyecanla paylaştığın ayarları yapacaktım ancak Synapse ile ilgili error aldım. 1603 update hatası... Kulaklığı takınca Synapse kendini kulaklık için update etmek istiyor ancak loop'a girerek etmiyor. Konu ile ilgili çözüm önerisi olan var mı? Sanırım yazılımsal olarak bu hataya özel kronik. Ne yapsam çözemedim.

Ayriyeten Synapse'den yapılan ayarlar işlemiyor kulaklığıma. Dolby Atmos satın aldım Microsoft Store'dan. Sadece Dolby Atmos kullanarak yapacağımı varsayarak ekolayzer önerebilir misin? Paylaşımında Dolby + Synapse combosu kullanmışsın. Synapse ben de iptal şu anlık.. :(
Razer supporttan destek almanızı tavsiye ederim hocam.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142

Uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeden önce cihaz güvenliğini devre dışı bırakıp dener misin bu da uygulamalara bazen sorun çıkarıyor ben devre dışı bıraktım. Birde bir kaç kişi daha bu hataya almış yabancı forumlara bir bak kronik sorunda olabilir iade et yada değişim iste Razer servisi uğraştırırsa bende Razer dan uzak dururum bu servis olaylarına takıntılıyımdır
Ekran görüntüsü 2023-09-16 001308.jpg

clkmichael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeden önce cihaz güvenliğini devre dışı bırakıp dener misin bu da uygulamalara bazen sorun çıkarıyor ben devre dışı bıraktım. Birde bir kaç kişi daha bu hataya almış yabancı forumlara bir bak kronik sorunda olabilir iade et yada değişim iste Razer servisi uğraştırırsa bende Razer dan uzak dururum bu servis olaylarına takıntılıyımdır Ekli dosyayı görüntüle 27108
önerin için çok teşekkürler. bunla ilgili olsaydı benim klavye mouseta Razer. Temiz kurulum sonrası klavye mouseda da problem çıkartırdı. Klavye ve mouse için update'i sorunsuz yapıyor

labebabe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
@Ritim Ustası hala memnun şekilde kullanıyor musunuz? Ben Momentum 4 almıştım kendime fakat bağlantıda kopmalar olmasından dolayı ve mikrofonunu kullanırken AG HANDS Free diye bir moda geçip ses kalitesinin düşmesinden dolayı alternatif kulaklık bakmaya başlamıştım. Şu an en çok aklıma yatan Blackshark v2 pro 2023 oldu. Cızırtı - white noise gibi sıkıntılar olduğuna dair çok yorum okudum ama biraz tereddütteyim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
@Ritim Ustası hala memnun şekilde kullanıyor musunuz? Ben Momentum 4 almıştım kendime fakat bağlantıda kopmalar olmasından dolayı ve mikrofonunu kullanırken AG HANDS Free diye bir moda geçip ses kalitesinin düşmesinden dolayı alternatif kulaklık bakmaya başlamıştım. Şu an en çok aklıma yatan Blackshark v2 pro 2023 oldu. Cızırtı - white noise gibi sıkıntılar olduğuna dair çok yorum okudum ama biraz tereddütteyim
2023 modelinde o problemler yok.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Arkadaşlar dün uygulamaya güncelleme gelmiş ve uygulamayı güncellemeden kullanamıyorum güncelleme ise hata veriyor her yolu denedim olmadı internette çözümünü bulamadım kulaklık çöp oldu ne mikrofon nede EQ ayarı hiç birini yapamıyorum. Şuandan itibaren kulaklığı tavsiye etmiyorum en nefret ettiğim şey bu tür yazılım hataları!

Arkadaşın bahsettiği 1603 update hatasını uygulamayı kurarkene veriyor ben kulaklığı çıkardım uygulamayı kurdum başarıyla ama kulaklığı taktıktan sonra tekrar update geldi ve güncelleme çalışırken hata veriyor güncelleyemediğimiz içinde kulaklığı Synapse de kontrol edemiyoruz ortada büyük bir hata var ve Razer dan çıt yok!

Bellicose

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
aynen ayarlar değişmiş hep THX ses ayarıların kalmıs sizdede öylemi

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Helal lan Razer kulaklığı bir güncellemeyle çöp ettin hiç bir şekilde uygulama güncellenemiyor kulaklık takılı olduğu zaman uygulama kurulmuyor bile ortada ses kartının sebep olduğu bir hata var Razer desteğe yazdım hala cevap yok bu saatten sonra bırak Razer ı hiç bir oyuncu kulaklığı almam alırsam şansımı Asus tan yana kullanırım gidin profesyonel kulaklık alın.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
An itibari ile kulaklığı ses kartı olmadan bu şekilde kullanacağım oyunlarda DTS açıyorum ses kasabiliyorum
Not: Upmix/Surround u kapattım. Fazla uğraşmadım ama bu ayarlar tatmin etti şimdilik.
Ekran görüntüsü 2023-11-12 215333.png
Ekran görüntüsü 2023-11-12 215625.png

Bellicose

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Tekrar bir güncelleme gelir diye düşünüyorum inşallah oyunlarda şuan ayak sesi hiç duyamıyorum

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Merhaba arkadaşlar, Razer'ın son güncellemesi ile uygulama kullanılamaz hale geldi bende USB ses kartını artık çıkardım. Yoluma Asus'un Sonic Studio 3'ü ile devam edeceğim sanki eskisinden daha iyi oldu böyle şimdi sesi 32 Bit 384000 Hz ye çektim ama 7.1 olayında 24 Bit 48000 Hz limiti var. Ses kalitesinde büyük bir artış oldu keşke daha önce bu şekilde kullansaydım neyse yine kulaklıktan vazgeçmedim beni tatmin edecek sonuca ulaştım sizde benim gibi Razer uygulamasında sorun yaşayanlar varsa sizde alternatif yollarla istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Oyunlarda ses kasmaya gelecek olursak cidden hiç bir fark yok her türlü sesimi kasıyorum illa 7.1 olmasını istersem DTS'yi aktif ederim, boş vaktimde oyun içinde ekstra özel ayarlar yapacağım şimdilik benim için önemli olan müzik.

Ekran görüntüsü 2023-11-15 111513.png
Ekran görüntüsü 2023-11-14 053313.png

Ekran görüntüsü 2023-11-12 215625.png

Ekran görüntüsü 2023-11-15 112040.png

oware

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam ses kartını çıkardık diyelim mikrofon performansını etkilenmez mi peki.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Hocam ses kartını çıkardık diyelim mikrofon performansını etkilenmez mi peki.
Bilmiyorum etkilenir büyük ihtimalle ama bende zaten uygulama hiç çalışmıyor kulaklık takılı yaptığım ayarların hiç biri aktif olmuyor güncelleme hata veriyor o yüzden uygulama şuan hiç bir halta yaramıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri