Rehber Razer Blackshark V2 Ayarları

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Bende işe yaramadı belki sizde işe yarar deneyin.

RAZER'IN ÖNERDİĞİ ÇÖZÜM
Sorunu gidermek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin:

DISM ve SFC'yi çalıştırın
1. Komut İstemini Açın
2. Yazın: DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
3. Bitmesini bekleyin
4. Yazın: sfc /scannow
Bitmesini bekleyin

CHKDSK'yi çalıştırın
1. Komut İstemini Açın
2. Yazın: chkdsk /f /r

TEMP klasörlerini sil
1. Başlat'a sağ tıklayıp menüden Çalıştır'ı seçerek Çalıştır'ı açın.
2. Çalıştır penceresine %temp% yazın ve Tamam'a tıklayın.
3. Dosya Gezgini'nde TEMP klasöründeyken Ctrl + A tuşlarına basarak tüm dosyaları seçin.
4. Sil'e tıklayın.

Temiz bir yeniden yükleme gerçekleştirin
https://mysupport.razer.com/app/answers/detail/a_id/1708/~/how-to-re-install-razer-synapse-3-%26-2.0-on-windows

Razer Sürücü Temizleme Aracı
Synapse 3'ü kaldırma
Mümkünse tüm Razer cihazlarının fişini çekin
Sistemi yeniden başlatın
Razer Sürücü Temizleme Aracını indirin: https://rzr.to/7c7Za
CleanupRazerDrivers.exe dosyasını açın ve Yönetici olarak çalıştırın
Pencere kendiliğinden kapanacaktır. Kapandığında, sistemi yeniden başlatın
Yeni bir yükleyici indirin ve Synapse 3'ü yükleyin: https://www.razer.com/synapse-3
Razer cihazlarını takın
Synapse 3'ü gerektiği gibi güncelleyin ve güncelleme gereksinimi olarak sistemi yeniden başlatın

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Razer Blackshark V2 kullanıp Sonic Studio 3 mevcut olan arkadaşlar bu ayarları yapıp keyfinize bakabilirsiniz selametle.
Ekran görüntüsü 2023-11-16 153954.png
Ekran görüntüsü 2023-11-16 145025.png

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Bilmiyorum etkilenir büyük ihtimalle ama bende zaten uygulama hiç çalışmıyor kulaklık takılı yaptığım ayarların hiç biri aktif olmuyor güncelleme hata veriyor o yüzden uygulama şuan hiç bir halta yaramıyor.
Hocam selam ben v2 pro kullanıyorum bu ayarları yapsam sıkıntısı olur mu wireless ya

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Ben V2 Pro da ses oyun sesine göre alçalıp artıyordu temiz kurulum yaptım düzeldi la

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Razer'ı da eledim bundan sonra Asus'tan şaşmayacağım Sonic Studio 3'te bir çok kulaklığın hazır profili var hoşunuza gideni seçin kendinize göre ayarlayın yada direk kendiniz EQ ayarı yapın. Sonic Radar mükemmel çalışıyor CS 2 de denedim. Ses kartı olmadan kullanacağım. Dolby Atmos, DTS X Ultra, DTS Headphone, Windows Sonic hepsini denedim sadece Sonic Studio 3 tatmin etti. Steel Series, Logitech... gibi diğer markalarda da Razer daki gibi böyle sorunlar var mı?

oware

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam ben de düzeldi yeni bir güncelleme daha geldi dün ondan sonra düzeldi ama eskisine göre baya farklılık var yeni bir ayar buldum yabancı bi kanaldan onu yaptım eskisinden iyi oldu benim için tahmin etti razer ekibine yazdım yavaş yavaş düzeltiyoruz dediler sorunları.

Soner Sofracı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam ben de düzeldi yeni bir güncelleme daha geldi dün ondan sonra düzeldi ama eskisine göre baya farklılık var yeni bir ayar buldum yabancı bi kanaldan onu yaptım eskisinden iyi oldu benim için tahmin etti razer ekibine yazdım yavaş yavaş düzeltiyoruz dediler sorunları.
Hocam merhaba, bulduğunuz o ayarı paylaşabilir misiniz? Bir de hangi sürümdesiniz şu anda son güncelleme ile? Sürüm numarasını da yazabilir misiniz?

oware

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

bu videonun aynısını yaptım son güncelleme derken 20231116 ben dün güncelledim o anlamda demek istedim yoksa 16 kasımda gelmiş güncelleme razer thx sorunu çözene kadar idare eder diye düşünüyorum ama hala boğukluk oluyor çok olmasa da.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Kontrol ettim yeni bir güncelleme gelmemiş Razer a öfkeliyim destekte saçma sapan cevaplar verip delirtiyor adamı

oware

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

dedim gibi en son 16 kasım da gelmiş destek saçma konusuyor evet ama en kısa sürede düzelticeklerini söylediler bana bakalım keşke hiç güncelleme getirmeselermiş daha iyi olurmuş.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142

dedim gibi en son 16 kasım da gelmiş destek saçma konusuyor evet ama en kısa sürede düzelticeklerini söylediler bana bakalım keşke hiç güncelleme getirmeselermiş daha iyi olurmuş.
Senin kulaklığın ne V2 mi? O güncelleme gelse bana da gelirdi şimdi uygulamayı komple kaldırdım yeniden yüklüyorum umarım boşuna uğraşmıyorumdur

oware

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
valla bilmiyorum hocam ben pek bi sıkıntı yok

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
valla bilmiyorum hocam ben pek bi sıkıntı yok
Yapacak bir şey yok ben ümidi kestim hem Realtek te ta Performans, Güçlü, Sıradışı diye bi ayar var sıradışıyı seçince ses yüksekliği baya artıyor önceden bu kadar yüksel olmuyordu Razer uygulamasında şimdi 384 Khz 32 bit keyfime bakacağım ses kartıyla bu kaliteye erişemiyorum.
Ekran görüntüsü 2023-11-23 174119.png

Soner Sofracı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Steelseries'in sonar'ını denemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Kendi hazır ayarları bile bence çok iyi. Bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan Ritim Ustası gibi arkadaşlar çok daha iyi ayarları yakalayabilir.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Steelseries'in sonar'ını denemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Kendi hazır ayarları bile bence çok iyi. Bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan Ritim Ustası gibi arkadaşlar çok daha iyi ayarları yakalayabilir.
Dostum Sonar gerçekten de mükemmel bir uygulamaymış şiddetle tavsiye ederim bende. Fazla uğraşmadan istediğim ayarları yaptım Steelseries GG Synapse den kat kat daha iyi bu markaya bir türlü ısınamamıştım ama artık favoriler listeme ekledim.

Şimdi oyunda deneyeceğim Sonic Studio 3 ile karşılaştırıp kararımı vereceğim

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Steel Series GG de kalmaya karar verdim böyle mükemmel bir uygulamayı ücretsiz olarak sunmalarını gerçekten taktir ediyorum. Arkadaşlar Synapse ile bu uygulama arasında dağlar kadar fark var istediğiniz ayarı yapabilirsiniz çok detaylı çok güzel bir uygulama yapmışlar müziklerde nefret ettiğim o kulak tırmalayıcı genelde "f, s, t, k, ç, ş, h, p" bu harflerde oluyor onu yok etmeyi başardım tam istediğim kıvamda parçalardaki diğer detayları ezmeden istediğim ayarları yapabildim. Sonic Studio 3'de bu uygulamanın yanına yaklaşamaz maalesef.

SteelSeries Sonar 24 bit 96 Khz yi destekliyor Synapse di bu 24 bit 48 Khz
Ekran görüntüsü 2023-11-25 151846.png

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri