Ben varım@Greewe hocamın önerisiyle razer blackshark v2 pro 2023 modelini aldım . ürün elime ulaştı . meraklısı varsa bi kaç güne deneyimlerimi paylaşırım .
blackshark v2 pro nun gruptaki eq ayarlarını uyguladım hocamBen varımeq yapmayı unutmayın
nasıl? memnunsunuzdur umarblackshark v2 pro nun gruptaki eq ayarlarını uyguladım hocam
Gayet memnunum hocam . Yalnız synapse kurulumunda biraz sıkıntı yaşadım onu da biraz uğraşınca çözüm . Forumdaki arkadaşlar sağolsunlar çok güzel ayarları bizlerle paylaşmışlar.nasıl? memnunsunuzdur umar
Selam hocam 2023 dediğin hangisi oluyor ? Herhangi bir link var mı ?
Eski modeli ile arasında büyük fark var mı ? Birde xbox kullanabiliyor muyuz ? Bilginiz var mı![]()
Razer Blackshark V2 Pro RZ04-04530200-R3M1 (2023) 7.1 Surround Mikrofonlu Beyaz Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Eski modeli ile farkı; şarj süresi arttırıldı, dipses gibi kronik sorunlar düzeltildi, mikrofon düzeltildi vs. Ses kalitesinde bir değişme pek yok ama alabiliyorsanız kesinlikle 2023 alın değer.Eski modeli ile arasında büyük fark var mı ? Birde xbox kullanabiliyor muyuz ? Bilginiz var mı
Hocam sana son sorum ?Eski modeli ile farkı; şarj süresi arttırıldı, dipses gibi kronik sorunlar düzeltildi, mikrofon düzeltildi vs. Ses kalitesinde bir değişme pek yok ama alabiliyorsanız kesinlikle 2023 alın değer.
Xbox konusunda tam bir bilgi sahibi değilim ama usb-a girişi varsa çalışır diye düşünüyorum.
2023 ise kesinlikle v2 proHocam sana son sorum ?
SteelSeries Arctis Nova 7 mi yoksa Razer Blackshark v2 Pro ( eski yada 2023 ) bütçemi aşıyor ama almışken iyi birşey alıp uzun süre kullanmak
aldığı zaman 5600 tl idikaça aldınız merak ettim. şuan 5900tl
Ben v2 pro 2023 sürümünü değil de öncekini almayı düşünüyorum nasıl sizce almalımıyımaldığı zaman 5600 tl idi
alabilirsinBen v2 pro 2023 sürümünü değil de öncekini almayı düşünüyorum nasıl sizce almalımıyım
hocam postu paylaşabilir misinizblackshark v2 pro nun gruptaki eq ayarlarını uyguladım hocam
Hocam nasıl çözdünüz?Gayet memnunum hocam . Yalnız synapse kurulumunda biraz sıkıntı yaşadım onu da biraz uğraşınca çözüm . Forumdaki arkadaşlar sağolsunlar çok güzel ayarları bizlerle paylaşmışlar.