Razer Blackshark V2 Pro 2023

Salih..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
@Greewe hocamın önerisiyle razer blackshark v2 pro 2023 modelini aldım . ürün elime ulaştı . meraklısı varsa bi kaç güne deneyimlerimi paylaşırım .

bukalemn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Selam hocam 2023 dediğin hangisi oluyor ? Herhangi bir link var mı ?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Eski modeli ile arasında büyük fark var mı ? Birde xbox kullanabiliyor muyuz ? Bilginiz var mı
Eski modeli ile farkı; şarj süresi arttırıldı, dipses gibi kronik sorunlar düzeltildi, mikrofon düzeltildi vs. Ses kalitesinde bir değişme pek yok ama alabiliyorsanız kesinlikle 2023 alın değer.

Xbox konusunda tam bir bilgi sahibi değilim ama usb-a girişi varsa çalışır diye düşünüyorum.

bukalemn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Eski modeli ile farkı; şarj süresi arttırıldı, dipses gibi kronik sorunlar düzeltildi, mikrofon düzeltildi vs. Ses kalitesinde bir değişme pek yok ama alabiliyorsanız kesinlikle 2023 alın değer.

Xbox konusunda tam bir bilgi sahibi değilim ama usb-a girişi varsa çalışır diye düşünüyorum.
Hocam sana son sorum ?

SteelSeries Arctis Nova 7 mi yoksa Razer Blackshark v2 Pro ( eski yada 2023 ) bütçemi aşıyor ama almışken iyi birşey alıp uzun süre kullanmak

Emiir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Gayet memnunum hocam . Yalnız synapse kurulumunda biraz sıkıntı yaşadım onu da biraz uğraşınca çözüm . Forumdaki arkadaşlar sağolsunlar çok güzel ayarları bizlerle paylaşmışlar.
Hocam nasıl çözdünüz?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri