düz v2pro mu mantıklı ?evet mantıklı
sadece şarz süresinin değiştiği ve bluetooth özelliği eklendiği söyleniyor sadece bu 2 si ise 2 bin tl fazla verip 2023 almak istemiyorum o yüzden tam bilmediğimden kararsız kaldımV2 pro kullanıyorum ve gayet memnunum. Fakat genel kanı 2023'ün daha iyi olduğu yönünde.
Günlük 4-5 saat kullanımda yaklaşık 7-8 gün kullanabiliyorum. Bunun dışında oyun için aldığınızı düşünecek olursam bluetooth gecikme yaratacağından olmasa da olur. Haricinde uzun kullanımda kulağımda herhangi bir ağrı yapmıyor ve mikrofon kalitesi iyi. Eksi yönleri olarak yazılımı biraz basit ve şarj süresi biraz uzun. 3 saat civarı tam dolum süresi.sadece şarz süresinin değiştiği ve bluetooth özelliği eklendiği söyleniyor sadece bu 2 si ise 2 bin tl fazla verip 2023 almak istemiyorum o yüzden tam bilmediğimden kararsız kaldım
ne demek bu ciddi bir cevapevet mantıklı
Mic iyileştirildisadece şarz süresinin değiştiği ve bluetooth özelliği eklendiği söyleniyor sadece bu 2 si ise 2 bin tl fazla verip 2023 almak istemiyorum o yüzden tam bilmediğimden kararsız kaldım
2k saha verip 2023 almak mantıklı mı demiş bende evet mantıklı dedimne demek bu ciddi bir cevap
Mic iyileştirildi
dipses gibi sorunlar çözüldü
şarj süresi uzadı
bt eklendi
sen karar ver.
sadece arada fps oyunları oynuyorum birde discord arkadaşlarla muhabbet çok kararsız kaldımne demek bu ciddi bir cevap
Mic iyileştirildi
dipses gibi sorunlar çözüldü
şarj süresi uzadı
bt eklendi
sen karar ver.
mikrofonundan memnumusun ben sadece discord arkadaşlarımla konusuyorumGünlük 4-5 saat kullanımda yaklaşık 7-8 gün kullanabiliyorum. Bunun dışında oyun için aldığınızı düşünecek olursam bluetooth gecikme yaratacağından olmasa da olur. Haricinde uzun kullanımda kulağımda herhangi bir ağrı yapmıyor ve mikrofon kalitesi iyi. Eksi yönleri olarak yazılımı biraz basit ve şarj süresi biraz uzun. 3 saat civarı tam dolum süresi.
ben olsam 2023 alırdım direksadece arada fps oyunları oynuyorum birde discord arkadaşlarla muhabbet çok kararsız kaldım
mikrofonundan memnumusun ben sadece discord arkadaşlarımla konusuyorum
Ben memnunum. Ayrıca dip ses durumu da yok (en azından benim kullandığım üründe yok). Ama söylediğim gibi genel kanı 2023 modelinin alınmasından yöne.sadece arada fps oyunları oynuyorum birde discord arkadaşlarla muhabbet çok kararsız kaldım
mikrofonundan memnumusun ben sadece discord arkadaşlarımla konusuyorum