Razer Blackshark V2 Pro - Razer Blackshark V2 Pro 2023

mahsun315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
arada 2 bin tl gibi bir fark var sizce 2 bin tl daha verip 2023 almak daha mı mantıklı yoksa kullanan varsa çok fark yoksa v2 pro almak mı daha iyi olur

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
evet mantıklı

MveA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
66
V2 pro kullanıyorum ve gayet memnunum. Fakat genel kanı 2023'ün daha iyi olduğu yönünde.

KS

mahsun315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
V2 pro kullanıyorum ve gayet memnunum. Fakat genel kanı 2023'ün daha iyi olduğu yönünde.
sadece şarz süresinin değiştiği ve bluetooth özelliği eklendiği söyleniyor sadece bu 2 si ise 2 bin tl fazla verip 2023 almak istemiyorum o yüzden tam bilmediğimden kararsız kaldım

MveA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
66
sadece şarz süresinin değiştiği ve bluetooth özelliği eklendiği söyleniyor sadece bu 2 si ise 2 bin tl fazla verip 2023 almak istemiyorum o yüzden tam bilmediğimden kararsız kaldım
Günlük 4-5 saat kullanımda yaklaşık 7-8 gün kullanabiliyorum. Bunun dışında oyun için aldığınızı düşünecek olursam bluetooth gecikme yaratacağından olmasa da olur. Haricinde uzun kullanımda kulağımda herhangi bir ağrı yapmıyor ve mikrofon kalitesi iyi. Eksi yönleri olarak yazılımı biraz basit ve şarj süresi biraz uzun. 3 saat civarı tam dolum süresi.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
KS

mahsun315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
ne demek bu ciddi bir cevap

Mic iyileştirildi
dipses gibi sorunlar çözüldü
şarj süresi uzadı
bt eklendi

sen karar ver.
sadece arada fps oyunları oynuyorum birde discord arkadaşlarla muhabbet çok kararsız kaldım :)

Günlük 4-5 saat kullanımda yaklaşık 7-8 gün kullanabiliyorum. Bunun dışında oyun için aldığınızı düşünecek olursam bluetooth gecikme yaratacağından olmasa da olur. Haricinde uzun kullanımda kulağımda herhangi bir ağrı yapmıyor ve mikrofon kalitesi iyi. Eksi yönleri olarak yazılımı biraz basit ve şarj süresi biraz uzun. 3 saat civarı tam dolum süresi.
mikrofonundan memnumusun ben sadece discord arkadaşlarımla konusuyorum

MveA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
66
sadece arada fps oyunları oynuyorum birde discord arkadaşlarla muhabbet çok kararsız kaldım :)

mikrofonundan memnumusun ben sadece discord arkadaşlarımla konusuyorum
Ben memnunum. Ayrıca dip ses durumu da yok (en azından benim kullandığım üründe yok). Ama söylediğim gibi genel kanı 2023 modelinin alınmasından yöne.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri