https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u11125 bu alınır mı arkadaşlar usbli değil jaklı diye biliyorum, çok fark olur mu?
Ses kartımın iyi olup olmadığını nasıl anlarım anakartım h510m-k kasam msi mag forge 100rAlınır
var mıdır ki ses kartıSes kartımın iyi olup olmadığını nasıl anlarım anakartım h510m-k kasam msi mag forge 100r
Ses kartı var tabi ama biraz eski, bütçeniz max kaç olurSes kartımın iyi olup olmadığını nasıl anlarım anakartım h510m-k kasam msi mag forge 100r
var mıdır ki ses kartı
hocam kulaklığı aldım bile, umarım kötü etmemişimdir ya max bu kadardı 1000 liraydı daha da çıkamazdım 1 lira bileSes kartı var tabi ama biraz eski, bütçeniz max kaç olur
Ses kartı var tabi ama biraz eski, bütçeniz max kaç olur
Ses kartı pek iyi olmasa bile size bu kulaklıkla yine yeterli gelecektir. Daha iyi ses kartıyla daha iyi deneyim yaşanabilir ama bunla kullanılmaz diye bir şey yok.hocam kulaklığı aldım bile, umarım kötü etmemişimdir ya max bu kadardı 1000 liraydı daha da çıkamazdım 1 lira bile
Ekli dosyayı görüntüle 22939
iptal edeyim mi
İptal talebi gönderdim hocam ya, içim rahat olmazdıSes kartı pek iyi olmasa bile size bu kulaklıkla yine yeterli gelecektir. Daha iyi ses kartıyla daha iyi deneyim yaşanabilir ama bunla kullanılmaz diye bir şey yok.
Başka alabileceğiniz bir seçenek yok ki hs50 var onun içinde kart gerekliİptal talebi gönderdim hocam ya, içim rahat olmazdı![]()
Kulaklık 7.1 o 7.1 olayını sağ sol ayak seslerini valo da rahatça alabilir miyim? ve mikrofondan konuşurken cızırtı gelmez değil mi? şu anda eski bir mikrofon kullanıyorum cızırtı geliyor hep seste karşı tarafa ondan korktum yoksa kalsın mı kulaklık?Başka alabileceğiniz bir seçenek yok ki hs50 var onun içinde kart gerekli
Keşke iptal etmeseydiniz.İptal talebi gönderdim hocam ya, içim rahat olmazdı![]()
Alabilirsiniz hpcamKulaklık 7.1 o 7.1 olayını sağ sol ayak seslerini valo da rahatça alabilir miyim? ve mikrofondan konuşurken cızırtı gelmez değil mi? şu anda eski bir mikrofon kullanıyorum cızırtı geliyor hep seste karşı tarafa ondan korktum yoksa kalsın mı kulaklık?
allah kahretsin ya iptal talebini iptal edemiyorum yapacak bir şey yok 3 gün sonra iptal olacak tekrar alacam umarım fiyatı 950 den 1400 e uçmazAlabilirsiniz hpcam
Müşteri hizmetlerini arayın.allah kahretsin ya iptal talebini iptal edemiyorum yapacak bir şey yok 3 gün sonra iptal olacak tekrar alacam umarım fiyatı 950 den 1400 e uçmaz
Aradım 2 kere yapamıyoruz dediler.Müşteri hizmetlerini arayın.