Razer Blackshark V2 X Kablolu Kulaklık Alınır Mı Usb Olmamasına Rağmen?

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Ses kartı var tabi ama biraz eski, bütçeniz max kaç olur
hocam kulaklığı aldım bile, umarım kötü etmemişimdir ya max bu kadardı 1000 liraydı daha da çıkamazdım 1 lira bile :(

Ses kartı var tabi ama biraz eski, bütçeniz max kaç olur
1687184917610.png

iptal edeyim mi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
hocam kulaklığı aldım bile, umarım kötü etmemişimdir ya max bu kadardı 1000 liraydı daha da çıkamazdım 1 lira bile :(

Ekli dosyayı görüntüle 22939

iptal edeyim mi
Ses kartı pek iyi olmasa bile size bu kulaklıkla yine yeterli gelecektir. Daha iyi ses kartıyla daha iyi deneyim yaşanabilir ama bunla kullanılmaz diye bir şey yok.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Ses kartı pek iyi olmasa bile size bu kulaklıkla yine yeterli gelecektir. Daha iyi ses kartıyla daha iyi deneyim yaşanabilir ama bunla kullanılmaz diye bir şey yok.
İptal talebi gönderdim hocam ya, içim rahat olmazdı :(

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Başka alabileceğiniz bir seçenek yok ki hs50 var onun içinde kart gerekli
Kulaklık 7.1 o 7.1 olayını sağ sol ayak seslerini valo da rahatça alabilir miyim? ve mikrofondan konuşurken cızırtı gelmez değil mi? şu anda eski bir mikrofon kullanıyorum cızırtı geliyor hep seste karşı tarafa ondan korktum yoksa kalsın mı kulaklık?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Kulaklık 7.1 o 7.1 olayını sağ sol ayak seslerini valo da rahatça alabilir miyim? ve mikrofondan konuşurken cızırtı gelmez değil mi? şu anda eski bir mikrofon kullanıyorum cızırtı geliyor hep seste karşı tarafa ondan korktum yoksa kalsın mı kulaklık?
Alabilirsiniz hpcam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri