Fiyat performans gayet fakat şu an 3.5mm modelini almayın itopya üzerinde 1.1k fiyatıyla v2x usb modeli var. Usb daha iyiMerhabalar Razer blackshark v2 X modelini almaya düşünüyorum. Ürün hakkında nedir bilginiz artılar eksileri nedir . Ve bu fiyat bandına ne fiyat performans kulaklık mıdır
hocam zaten bende onu alacaktım bu modelide siz önerdinizdiFiyat performans gayet fakat şu an 3.5mm modelini almayın itopya üzerinde 1.1k fiyatıyla v2x usb modeli var. Usb daha iyi
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
harici bir ses kartı kulanmama gerek var mı pekiKendisi bu fiyat bandında gerçekten başarılı ve F/P bir kulaklıktır. Tek eksisi anakartınıza göre sesin biraz şekillenmesi diyebilirim , kısaca ses kartı içermiyor olması ama buna rağmen çok güzel bir kulaklık ve uygulaması da başarılıdır.
Razer Blackshark V2X Gaming 1,5 Senelik Kullanıcı Deneyimi.
Dostlar hepinize merhabalar forumun en çok önerilen kulaklığı ile ilgili 1,5 yıllık deneyimlerimi size aktarmak istiyorum. Ben kulaklığı ilk aldığım zaman 630 tl gibi bir fiyatı vardı. O fiyat bandında rakipleri ''Anker Soundcore'' ''Rampage Drop Plus'' gibi kulaklıklardı. 750 TL Civarlarında...forum.pchocasi.com.tr
Hocam anakartınız nedir, syqex hocamında dediği gibi anakart önemli bir unsur.hocam zaten bende onu alacaktım bu modelide siz önerdinizdi
Harici ses kartlarının fiyatını düşünürsek size zaten daha düzgün ve ses kartlı fiyata patlar gerek yokharici bir ses kartı kulanmama gerek var mı peki
msi H310M Pro-VD PLUS modeli ALC887 gördümHocam anakartınız nedir, syqex hocamında dediği gibi anakart önemli bir unsur.
Harici ses kartlarının fiyatını düşünürsek size zaten daha düzgün ve ses kartlı fiyata patlar gerek yok
alc887 gibi giriş seviyesi bir ses yongası var buda performansı etkiler. Bu bütçede ses kartlı zaten bulamazsınızmsi H310M Pro-VD PLUS modeli
Asla pişman edicek düzeyde olmaz yine alınır tabi ama desibel değerleri daha düşük olucaktır vaat edilen değerden.Ses yongası ALC887 olarak gözüküyor , giriş seviye. Kullanıcı deneyimini okursanız arkadaş ALC897 bulunduran anakartta bile memnun olduğunu belirtmiş. Daha iyi bir anakart ile ses kalitesi gerçekten güzelleşir ama şuan da pişman edeceğini sanmıyorum.
Benim pek anladıgım şeyler degil onlar. en önemlisi valorant gibi fps oyunlarında üzmesin ve kaliteli olması kısa bir süre sonra dagılmaya başlıyorAsla pişman edicek düzeyde olmaz yine alınır tabi ama desibel değerleri daha düşük olucaktır vaat edilen değerden.
O sorunlar asla olmaz. Valorantta thx yazılımı ile gayet iyi bir ses alırsınız.Benim pek anladıgım şeyler degil onlar. en önemlisi valorant gibi fps oyunlarında üzmesin ve kaliteli olması kısa bir süre sonra dagılmaya başlıyor
Hocam mikrofonu iş görür mü? Ve çıkarılabiliyor mu?Kendisi bu fiyat bandında gerçekten başarılı ve F/P bir kulaklıktır. Tek eksisi anakartınıza göre sesin biraz şekillenmesi diyebilirim , kısaca ses kartı içermiyor olması ama buna rağmen çok güzel bir kulaklık ve uygulaması da başarılıdır.
Razer Blackshark V2X Gaming 1,5 Senelik Kullanıcı Deneyimi.
Dostlar hepinize merhabalar forumun en çok önerilen kulaklığı ile ilgili 1,5 yıllık deneyimlerimi size aktarmak istiyorum. Ben kulaklığı ilk aldığım zaman 630 tl gibi bir fiyatı vardı. O fiyat bandında rakipleri ''Anker Soundcore'' ''Rampage Drop Plus'' gibi kulaklıklardı. 750 TL Civarlarında...forum.pchocasi.com.tr
rog strix b550 f gaming için ne olur durumHocam anakartınız nedir, syqex hocamında dediği gibi anakart önemli bir unsur.
Harici ses kartlarının fiyatını düşünürsek size zaten daha düzgün ve ses kartlı fiyata patlar gerek yok
hocam aldım bir an 7.1 yazmadığını gördüm itopyada ama ürün açıklamasında varmışO sorunlar asla olmaz. Valorantta thx yazılımı ile gayet iyi bir ses alırsınız.
S1220 ses yongası var gayet iyirog strix b550 f gaming için ne olur durum
7.1 hocamhocam aldım bir an 7.1 yazmadığını gördüm itopyada ama ürün açıklamasında varmış
Pardon görmedim hocam sizi, mikrofonu iyi fakat çıkmıyorHocam mikrofonu iş görür mü? Ve çıkarılabiliyor mu?
Hocam kulaklığı aldınız galiba benim anakartımda da ALC887 Ses yongası var nasıl bir performans alıyorsunuz mikrofon mic hop olarak ayrı ayrı. Ona göre satın alacağım bekliyorum geri dönüş.hocam aldım bir an 7.1 yazmadığını gördüm itopyada ama ürün açıklamasında varmış