Razer Blackshark V2 X Modeli

eANGRY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhabalar Razer blackshark v2 X modelini almaya düşünüyorum. Ürün hakkında nedir bilginiz artılar eksileri nedir . Ve bu fiyat bandına ne fiyat performans kulaklık mıdır

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Merhabalar Razer blackshark v2 X modelini almaya düşünüyorum. Ürün hakkında nedir bilginiz artılar eksileri nedir . Ve bu fiyat bandına ne fiyat performans kulaklık mıdır
Fiyat performans gayet fakat şu an 3.5mm modelini almayın itopya üzerinde 1.1k fiyatıyla v2x usb modeli var. Usb daha iyi

KS

eANGRY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Kendisi bu fiyat bandında gerçekten başarılı ve F/P bir kulaklıktır. Tek eksisi anakartınıza göre sesin biraz şekillenmesi diyebilirim , kısaca ses kartı içermiyor olması ama buna rağmen çok güzel bir kulaklık ve uygulaması da başarılıdır.

KS

eANGRY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Kendisi bu fiyat bandında gerçekten başarılı ve F/P bir kulaklıktır. Tek eksisi anakartınıza göre sesin biraz şekillenmesi diyebilirim , kısaca ses kartı içermiyor olması ama buna rağmen çok güzel bir kulaklık ve uygulaması da başarılıdır.

harici bir ses kartı kulanmama gerek var mı peki

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
KS

eANGRY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam anakartınız nedir, syqex hocamında dediği gibi anakart önemli bir unsur.

Harici ses kartlarının fiyatını düşünürsek size zaten daha düzgün ve ses kartlı fiyata patlar gerek yok
msi H310M Pro-VD PLUS modeli ALC887 gördüm

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
msi H310M Pro-VD PLUS modeli
alc887 gibi giriş seviyesi bir ses yongası var buda performansı etkiler. Bu bütçede ses kartlı zaten bulamazsınız

En mantıklısı bütçe arttırmanız gibi

Arttıramaz iseniz alınabilir tabi ki yine rakiplerne göre çok daha iyi olur

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ses yongası ALC887 olarak gözüküyor , giriş seviye. Kullanıcı deneyimini okursanız arkadaş ALC897 bulunduran anakartta bile memnun olduğunu belirtmiş. Daha iyi bir anakart ile ses kalitesi gerçekten güzelleşir ama şuan da pişman edeceğini sanmıyorum.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ses yongası ALC887 olarak gözüküyor , giriş seviye. Kullanıcı deneyimini okursanız arkadaş ALC897 bulunduran anakartta bile memnun olduğunu belirtmiş. Daha iyi bir anakart ile ses kalitesi gerçekten güzelleşir ama şuan da pişman edeceğini sanmıyorum.
Asla pişman edicek düzeyde olmaz yine alınır tabi ama desibel değerleri daha düşük olucaktır vaat edilen değerden.

KS

eANGRY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Asla pişman edicek düzeyde olmaz yine alınır tabi ama desibel değerleri daha düşük olucaktır vaat edilen değerden.
Benim pek anladıgım şeyler degil onlar. en önemlisi valorant gibi fps oyunlarında üzmesin ve kaliteli olması kısa bir süre sonra dagılmaya başlıyor

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Benim pek anladıgım şeyler degil onlar. en önemlisi valorant gibi fps oyunlarında üzmesin ve kaliteli olması kısa bir süre sonra dagılmaya başlıyor
O sorunlar asla olmaz. Valorantta thx yazılımı ile gayet iyi bir ses alırsınız.

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145

Hocam mikrofonu iş görür mü? Ve çıkarılabiliyor mu?

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Hocam anakartınız nedir, syqex hocamında dediği gibi anakart önemli bir unsur.

Harici ses kartlarının fiyatını düşünürsek size zaten daha düzgün ve ses kartlı fiyata patlar gerek yok
rog strix b550 f gaming için ne olur durum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Son düzenleme:

MrCupid22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam aldım bir an 7.1 yazmadığını gördüm itopyada ama ürün açıklamasında varmış
Hocam kulaklığı aldınız galiba benim anakartımda da ALC887 Ses yongası var nasıl bir performans alıyorsunuz mikrofon mic hop olarak ayrı ayrı. Ona göre satın alacağım bekliyorum geri dönüş.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri