Hayır 400 TL'ye aldım razer 500 TL aradaki farkı vermeye değer mi razer'ın mikrofon performansı güzel geldiİki kulaklıkta da ses kartı bulunmamakta. İtopya üzerinde şuanki fiyatlara baktığımda V2x 500₺, H3 1500₺. Eğer alırken de bu fiyattan aldıysanız ben aralarında 1000₺ fiyat yansıtacak bir fark olduğunu düşünmüyorum. V2x de tercih edilebilir.
Hs50 pro da var yine razer mı daha iyiRazer modeli seçin derim.
Bütçem Max 500Alternatif isterseniz bütçenizi belirtin önerinizi daha iyisi varsa yaparım.
566 TL'ye çıkabileceğimi sanmıyorum teşekkürlerBir bakayım Razer ürüne önerebileceğim bir alternatif var mı.
Razer ürüne alternatif iyi olarak bildiğim ve bulabildiğim tek ürün bu bütçeye Gigabyte Aorus H5 RGB Stereo - 566 TL bu ürün.
Ha birde ben h3 modelini satın almıştım daha kargolanmadan iptal ettim sizce hesabıma geçer mi para yoksa iptal etmemi reddederler miBir bakayım Razer ürüne önerebileceğim bir alternatif var mı.
Razer ürüne alternatif iyi olarak bildiğim ve bulabildiğim tek ürün bu bütçeye Gigabyte Aorus H5 RGB Stereo - 566 TL bu ürün.
Dip ses sorunu çok önemli değil ama mikrofon performansını beğenmeyen ve kötü diyen azımsanmayacak kadar çok insan varBelki sizde bir sorun çıkmaz H3 modelinde. Zaten yaygın değil kullanıcıların hatırı sayılır bir kitlesinde bu sorundan bahseden gördüm. İptal kararı size ait ben sorumluluğunu almam böyle bir kararın.