Razer Blackshark V2X Vs Asus Tuf Gaming H3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Merhabalar tuf h3 sipariş ettim ama iptal edebilirim sizce iptal edip V2 x almaya değer mi bazıları ses kartı iyiyse alınır fln demiş sizce hangisi

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
İki kulaklıkta da ses kartı bulunmamakta. İtopya üzerinde şuanki fiyatlara baktığımda V2x 500₺, H3 1500₺. Eğer alırken de bu fiyattan aldıysanız ben aralarında 1000₺ fiyat yansıtacak bir fark olduğunu düşünmüyorum. V2x de tercih edilebilir.

KS

Arax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
İki kulaklıkta da ses kartı bulunmamakta. İtopya üzerinde şuanki fiyatlara baktığımda V2x 500₺, H3 1500₺. Eğer alırken de bu fiyattan aldıysanız ben aralarında 1000₺ fiyat yansıtacak bir fark olduğunu düşünmüyorum. V2x de tercih edilebilir.
Hayır 400 TL'ye aldım razer 500 TL aradaki farkı vermeye değer mi razer'ın mikrofon performansı güzel geldi

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Haklısınız H3 mikrofon konusunda biraz daha kötü yine de oyun oynarken iletişim kurmak için yeterli olacaktır. Yine de daha güzel olsun diyorsanız ve bütçeniz varsa Razer olanı alabilirsiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
HS50 PRO ürününde mikrofon ve malzeme yapısında sorun yaşayanlar var. Yabancı kaynaklarda aratırsanız görürsünüz. H3 ürününde de dip ses sorunu yaşayan çok. Razer üründe bildiğim bir sorun yaşayan yok o yüzden Razer dedim. Karar sizin yine de. 3 ürün arasında Razer modeli öneririm.

KS

Arax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Belki sizde bir sorun çıkmaz H3 modelinde. Zaten yaygın değil kullanıcıların hatırı sayılır bir kitlesinde bu sorundan bahseden gördüm. İptal kararı size ait ben sorumluluğunu almam böyle bir kararın.

KS

Arax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Belki sizde bir sorun çıkmaz H3 modelinde. Zaten yaygın değil kullanıcıların hatırı sayılır bir kitlesinde bu sorundan bahseden gördüm. İptal kararı size ait ben sorumluluğunu almam böyle bir kararın.
Dip ses sorunu çok önemli değil ama mikrofon performansını beğenmeyen ve kötü diyen azımsanmayacak kadar çok insan var

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Zaten benim dediğim dip ses sorunu mikrofon ve kulaklık sürücüleri için kombo bir problem olarak söyleniyor. Bilemiyorum karar sizin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri