Razer Cynosa V2 Chroma Alınır Mı?

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Siyah olanı almak istediğim için seçtim. Hocam herşeyim simsiyah. Ve klavyeyi de siyah istiyorum. Hangisini önerirsiniz?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Siyah olanı almak istediğim için seçtim. Hocam herşeyim simsiyah. Ve klavyeyi de siyah istiyorum. Hangisini önerirsiniz?
Hmm
Hocam neden klavyeyi kablosuz istiyorsunuz ki pek gerek olan bir durum değil gibi aslında

İkinci elden keycapsle felan halledilebilir

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Hmm
Hocam neden klavyeyi kablosuz istiyorsunuz ki pek gerek olan bir durum değil gibi aslında

İkinci elden keycapsle felan halledilebilir
Yani tamamen görüntü açısından dolayı.

Dediğim gibi kablosuz istemesem gamakay mk61 alırım. Bana göre klavyenin tek eksiği kablolu olması. Yoksa switchleri çok iyi, yanında puding keycaps ile geliyor. Yanlış bilmiyorsam hot swap. Ve switch seçim ekranında kendi yellow v2 switchleri var. Sizce kablosuz için bu kadar düşmeye değer mi yoksa gamakay mk61 alayım mı?

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Hocam siyah olanı da seçince bayağı bir fiyat artıyor. Dediğim gibi gamakay mk61 (kablolu olan) yellow v2 Switch ile 1500e geliyor. Yanında birşey almaya gerek kalmıyor. Royal kludge RK61 (kablosuz olan) o da şuanda sadece blue switch var ve ekstra olarak yanında puding keycaps gelmiyor. Ben Kabloyu çok takıntı ediyordum fakat gamakay mk61 geçenlerde indirime girmişti. 1050tlye kadar düşmüştü. Acaba yine düşer mi?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam siyah olanı da seçince bayağı bir fiyat artıyor. Dediğim gibi gamakay mk61 (kablolu olan) yellow v2 Switch ile 1500e geliyor. Yanında birşey almaya gerek kalmıyor. Royal kludge RK61 (kablosuz olan) o da şuanda sadece blue switch var ve ekstra olarak yanında puding keycaps gelmiyor. Ben Kabloyu çok takıntı ediyordum fakat gamakay mk61 geçenlerde indirime girmişti. 1050tlye kadar düşmüştü. Acaba yine düşer mi?
Zor hocam, bide mk61in sesi hiç güzel değil haberiniz olsun optik olduğu için

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Zor hocam, bide mk61in sesi hiç güzel değil haberiniz olsun optik olduğu için
Nasıl ya?

Gateron optik yellow switch güzel değil mi?

Peki sizin son öneriniz nedir? Yani şuan aklım kabloluya da gidiyor kablosuza da. Şimdilik tek takıntım güzel tok bir sesi olması, rgbsinin kaliteli yanması, simsiyah olması, max 60 tuş olması. Belki birkaç tane fazla olabilir ama olmaması tercihimdir.

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Hocam önerdiğiniz güzel switchi atar mısınız? Ayrıca tamamen siyah olacaksa ve rgb sağlam gözükecekse, masada çok yer kaplamaycaksa(diğer %60 lardan büyük olmayacaksa) düşüneyim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri