- Tepki
- 329
Onun da linkini sallayın. İlk attığınız mı daha güzeldir yoksa bu dediğiniz mi?Yok kablosuz attığım triple mod
o zaman epomaker th66 pro güzel olur
(kablolu istemiyorum)
Onun da linkini sallayın. İlk attığınız mı daha güzeldir yoksa bu dediğiniz mi?Yok kablosuz attığım triple mod
o zaman epomaker th66 pro güzel olur
Kablosuz istediğin için buOnun da linkini sallayın. İlk attığınız mı daha güzeldir yoksa bu dediğiniz mi?
(kablolu istemiyorum)
Hocam 80 tuş çok fazla. %60 olmasını istiyorum ve tamamen siyah bir görüntü oluşmasını istiyorum.Kablosuz istediğin için bu
Check this out!
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BGX626NB?ref_=cm_sw_r_mwn_dp_YX7TWGP91SF703FPT6CV
Attığım 66 tuş aslındaHocam 80 tuş çok fazla. %60 olmasını istiyorum ve tamamen siyah bir görüntü oluşmasını istiyorum.
HmmSiyah olanı almak istediğim için seçtim. Hocam herşeyim simsiyah. Ve klavyeyi de siyah istiyorum. Hangisini önerirsiniz?
Yani tamamen görüntü açısından dolayı.Hmm
Hocam neden klavyeyi kablosuz istiyorsunuz ki pek gerek olan bir durum değil gibi aslında
İkinci elden keycapsle felan halledilebilir
Hmm epomaker ek68 var bide ona bak istersenYani tamamen görüntü açısından dolayı.
Link sallayın hocam.Hmm epomaker ek68 var bide ona bak istersen
Check this out!Link sallayın hocam.
Hocam siyah olanı da seçince bayağı bir fiyat artıyor. Dediğim gibi gamakay mk61 (kablolu olan) yellow v2 Switch ile 1500e geliyor. Yanında birşey almaya gerek kalmıyor. Royal kludge RK61 (kablosuz olan) o da şuanda sadece blue switch var ve ekstra olarak yanında puding keycaps gelmiyor. Ben Kabloyu çok takıntı ediyordum fakat gamakay mk61 geçenlerde indirime girmişti. 1050tlye kadar düşmüştü. Acaba yine düşer mi?
Zor hocam, bide mk61in sesi hiç güzel değil haberiniz olsun optik olduğu içinHocam siyah olanı da seçince bayağı bir fiyat artıyor. Dediğim gibi gamakay mk61 (kablolu olan) yellow v2 Switch ile 1500e geliyor. Yanında birşey almaya gerek kalmıyor. Royal kludge RK61 (kablosuz olan) o da şuanda sadece blue switch var ve ekstra olarak yanında puding keycaps gelmiyor. Ben Kabloyu çok takıntı ediyordum fakat gamakay mk61 geçenlerde indirime girmişti. 1050tlye kadar düşmüştü. Acaba yine düşer mi?
Nasıl ya?Zor hocam, bide mk61in sesi hiç güzel değil haberiniz olsun optik olduğu için
Optik switchlerin sesi güzel değil hocamNasıl ya?
Gateron optik yellow switch güzel değil mi?
alınırÜrün iyi bence ama satıcı güvenilir midir?
Bunlar güzel mi
Değil mi?Bunlar güzel mi![]()
.Peki sizin son öneriniz nedir? Yani şuan aklım kabloluya da gidiyor kablosuza da. Şimdilik tek takıntım güzel tok bir sesi olması, rgbsinin kaliteli yanması, simsiyah olması, max 60 tuş olması. Belki birkaç tane fazla olabilir ama olmaması tercihimdir.
Hocam bi gmk67+akko v3 cream yellow ve epomaker th66 yellow dinleyin bunlar hiç hoş gelmiyecekDeğil mi?
.