Razer viper mini mause

Tulpar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
20
Aldım arkadaşlar
Tasarım olarak çok hoşuma gitti hayatımda bu seviye bir mause kullanmadım hem 30 tl civarı kablosuz usb inca marka mause kullanmıştım

Sizin fikrinizi merak ediyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
F/P oranı yüksek bir üründür. Aynı markanın aynı sensörünü kullanan birde Deathadder V2 Mini var oda güzeldir.

Son düzenleme:

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,039
Bu bütçedeki birçok farenin sensöründen daha iyi. Özellikle CS:GO gibi espor oyunları oynuyorsanız farkı ciddi anlamda hissedeceksiniz. Yazılım üzerinden ayarlamadan 6400 DPI'ya kadar, yazılım üzerinden ise 8500 DPI'ya kadar çıkıyor. Ayrıca DPI hızını 100'er 100'er artırabiliyorsunuz yazılım üzerinden.

KS

Tulpar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
20
Bu bütçedeki birçok farenin sensöründen daha iyi. Özellikle CS:GO gibi espor oyunları oynuyorsanız farkı ciddi anlamda hissedeceksiniz. Yazılım üzerinden ayarlamadan 6400 DPI'ya kadar, yazılım üzerinden ise 8500 DPI'ya kadar çıkıyor. Ayrıca DPI hızını 100'er 100'er artırabiliyorsunuz yazılım üzerinden.
Csgo gibi oyunlardan nefret ederim ben crysis metro halo tarzı single player oyunlarına bayılıyorum
Dpı nedir ne icin kullanılır bilgi verir misin

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,039
Csgo gibi oyunlardan nefret ederim ben crysis metro halo tarzı single player oyunlarına bayılıyorum
Dpı nedir ne icin kullanılır bilgi verir misin
DPI (CPI olarak da bahsedilir), Dot per Inch, yani inç başına nokta kelimelerinin kısaltılmış halidir. Fareyi hareket ettirdiğinde 1 inç mesafe için farenin ne kadar çok bilgi aktaracağını söyler. DPI değeri değiştikçe fare işaretçisinin hızı da değişir.

Mesela bir FPS oyununda fareyi yavaş hareket ettirirsin ama RTS'de daha hızlı. İşte bu hızı DPI ile ayarlarsın. DPI düştükçe farenin hızı da artar.

KS

Tulpar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
20
DPI (CPI olarak da bahsedilir), Dot per Inch, yani inç başına nokta kelimelerinin kısaltılmış halidir. Fareyi hareket ettirdiğinde 1 inç mesafe için farenin ne kadar çok bilgi aktaracağını söyler. DPI değeri değiştikçe fare işaretçisinin hızı da değişir.

Mesela bir FPS oyununda fareyi yavaş hareket ettirirsin ama RTS'de daha hızlı. İşte bu hızı DPI ile ayarlarsın. DPI düştükçe farenin hızı da artar.
Teşekkürler hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri