- Konu Sahibi
virüslü dosya indirsem onu çalıştırmasam indirdiğim için virüs kapar mıyımİndirdiğin dosyaya sağ tıklayıp " virüslere karşı tara" seçeneğine bas.
virüslü dosya indirsem onu çalıştırmasam indirdiğim için virüs kapar mıyımİndirdiğin dosyaya sağ tıklayıp " virüslere karşı tara" seçeneğine bas.
Antivirüs varken virüslü bir dosya indiremezsiniz yada indirdiniz diyelim arşivden çıkarttığınız anda tarama yapılır ve silinir zaten bulaşmaz sisteme. Ben yıllardır kullanıyorum aynı antivirüs programını bir sürü şeyle uğraşıyorum virüs vs. bulaşmadan hallediyor engelliyor program.virüslü dosya indirsem onu çalıştırmasam indirdiğim için virüs kapar mıyım
Virüsün türüne göre değişebilir.virüslü dosya indirsem onu çalıştırmasam indirdiğim için virüs kapar mıyım
şu anda aktif dimi her şey full korumalı?Virüsün türüne göre değişebilir.
Exe dosyası içinde trojan ise sen onun üzerine çift tıklayıp açana kadar bir zarar gelmez.
Fakat BootSector virüsü HDD'e yerleşir sistem açıldığı anda aktif olur.
Ama böyle bir sorun olursa av müdahale eder zaten.
Sizide yoruyorum kusura bakmayın son sorum, attığım ekran görüntüleri gördünüz virüs programının her şey aktif beni koruyor şu anda demi? herhangi bir sorun çıksa direk engeller?Antivirüs varken virüslü bir dosya indiremezsiniz yada indirdiniz diyelim arşivden çıkarttığınız anda tarama yapılır ve silinir zaten bulaşmaz sisteme. Ben yıllardır kullanıyorum aynı antivirüs programını bir sürü şeyle uğraşıyorum virüs vs. bulaşmadan hallediyor engelliyor program.
Evet engeller merak etmeyin.Sizide yoruyorum kusura bakmayın son sorum, attığım ekran görüntüleri gördünüz virüs programının her şey aktif beni koruyor şu anda demi? herhangi bir sorun çıksa direk engeller?
Sorun yok şuan aktif ve koruma altındasınız. Ana sayfadaki bildirimlerde önemli bir koruma önerisi var mı bakın sonrasında bir şeye dokunmanız gerekmiyor.Sizide yoruyorum kusura bakmayın son sorum, attığım ekran görüntüleri gördünüz virüs programının her şey aktif beni koruyor şu anda demi? herhangi bir sorun çıksa direk engeller?
Öneri kısmına giryorum tek anasayfada onlar çıkıyor sonra bunları diyor, anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. Bir şey yapmama gerek var mı?Sorun yok şuan aktif ve koruma altındasınız. Ana sayfadaki bildirimlerde önemli bir koruma önerisi var mı bakın sonrasında bir şeye dokunmanız gerekmiyor.
techn... forumunda paylaşılmışHocam yamayı hangi siteden indiriyorsunuz çünkü bir site var sadece virüs var içinde.
Reklam engelleyiciyi aktif edin. Birde korumanızı daha iyi hale getirmek için yazan yerdeki ayarları kontrol edin. Daha sonrasında artık indirmenizi yapın.
Sanallaştırma aktif değilmiş ki BIOS üzerinden aktif ediliyor. Tamam gerekli değil başta uğraşmayın.Ekli dosyayı görüntüle 4745hata veriyo böyle ?
ya ben bir şey yaptım oraya tıkladım sonra önüme bir şey geldi ne olduğunu bilmiyorum, 30 dakkikaya işaretledim seçilmedideydi ben onu nasıl geri alıcam yardım edin lütfenSanallaştırma aktif değilmiş ki BIOS üzerinden aktif ediliyor. Tamam gerekli değil başta uğraşmayın.
30 dakkika olsun istemiyorum seçilmedide kalsın ben bi hata yaptım ya nasıl geri alıcamSanallaştırma aktif değilmiş ki BIOS üzerinden aktif ediliyor. Tamam gerekli değil başta uğraşmayın.
Donanım sanallaştırmayı kapattım sonra önüme bi ekran geldi seçilmedi diyordu 30 dakkika yaptım o onu nasıl geri alacağımNereye ne tür bir ayar yaptınız anlamadım ki?
Komple silip yüklesem düzelir mi?Nereye ne tür bir ayar yaptınız anlamadım ki?
Çok çok teşekkür ederim çok sağ olun iyi ki varsınızz.Tamam anladım, yaptığınız ayarın geçerlilik süresi o uyarı. 30dk. sonra o yaptığınız ayar geçersiz kalacak. Önemli değil.