Arkadaşlar bende aşağıya linkini bırakacağım kulaktıktan var, ve şöyle bir olay yaşadım. Bayram tatili için memlekete giderken yolda film izlerim diye bilgisayar kulaklığımı da yanıma aldım. Normalde hiçbir sorun çıkarmayan kulaklık telefona takınca sesi boğuk vermeye başladı, anlamadım. Neyse dedim, biraz hareket falan ettirdim. Ses düzeldi ama sık sık kesilmeye başladı. Kulaklığı çıkardım, eve gelene kadar takmadım. (5 gün) Bugün kulaklığı bilgisayara bağladığımda telefonda gelen sesin aynısı geliyordu. Bayağı araştırdım, en sonunda realtek diye bir program indirdim. Buradan ana ses ayarını R'ye kadar çektim (resim 1), boğukluk biraz düzeldi ama hala eski temizlik yok. Normal ayar çok sessiz oluyor, ekolayzer ayarı yapmak zorunda kalıyorum o da sesi değiştiriyor. Zaten normal ayar (resim 2) de pek sağlıklı gelmiyor. Sorun kulaklıktan mı, yoksa driverdan halledilebilir mi, windows ayarlarıyla oynayarak yapılabilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum.
resim 1:
resim 2:
Bu arada eklemeden edemeyeceğim, kulaklığın fiyatı o değil. Neden o kadar fazla gözüküyor bilmiyorum.
resim 1:
resim 2:
Bu arada eklemeden edemeyeceğim, kulaklığın fiyatı o değil. Neden o kadar fazla gözüküyor bilmiyorum.