Redmi Note 10S Kıyasları

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
5-6 Bin tl bütçe var 7 üstüne çıkamam ve redmi 10s yi uygun buldum fakat karşılaştırmak amaçlı var mı kıyası ya da bu fiyatlarda daha iyisini bildiğiniz.Bu telefonda onerılır mı?Oyun falan oynamıyorum pek sosyal medyalarda takılıyorum.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ben öneririm , bu fiyatlarda daha iyisi yok diye biliyorum. Kendimde kullanıyorum. Pil performansı falan iyi. Sormak istediğiniz soru varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Ben öneririm , bu fiyatlarda daha iyisi yok diye biliyorum. Kendimde kullanıyorum. Pil performansı falan iyi. Sormak istediğiniz soru varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
mıui arayuzunden cogu kısı memnun degıl cok reklam var bug var ve pil optimizasyonu kötü diyorlar kafamı karıştıran şey bu doğru mu?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bug yok , pil optimizasyonu bence çok iyi. Ben çok telefona bakan biri değilim ve 2 günde bir şarja takarak kullanabiliyorum. MIUI arayüzü iyi değil ama kötü de değil. Reklamlar doğru ama uygulama ayarlarından kapatılabiliyor.

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Bug yok , pil optimizasyonu bence çok iyi. Ben çok telefona bakan biri değilim ve 2 günde bir şarja takarak kullanabiliyorum. MIUI arayüzü iyi değil ama kötü de değil. Reklamlar doğru ama uygulama ayarlarından kapatılabiliyor.
peki amoled olması nasıl sizce renk kalitesi tft veya ıps panellere gore daha guzel mı canlılık olarak nasıl?
Birde çok ısınıyor mu işlemci yeterli mi çoğu şeyde

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
peki amoled olması nasıl sizce renk kalitesi tft veya ıps panellere gore daha guzel mı canlılık olarak nasıl?
Birde çok ısınıyor mu işlemci yeterli mi çoğu şeyde
Başka bir telefonla karşılaşmadığım için bir şey diyemem ama telefonun renk kalitesinden hiçbir şikayetim yok , çok güzel. Canlılık falan iyi , parlaklığı da gayet yeterli.

Oyuna göre ısınabiliyor. İşlemcisi biraz ısınan bir işlemci. Yeterlilik konusunda sorun olmaz.

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
bi de şey soracagım bazıları "ürün imei kopyalandı kullanılmıyor satıcı da hesabı kaldırmış" ve ya "telefon kayıtlı degıl" falan dıyor bundan nasıl korunurum acaba

Başka bir telefonla karşılaşmadığım için bir şey diyemem ama telefonun renk kalitesinden hiçbir şikayetim yok , çok güzel. Canlılık falan iyi , parlaklığı da gayet yeterli.

Oyuna göre ısınabiliyor. İşlemcisi biraz ısınan bir işlemci. Yeterlilik konusunda sorun olmaz.
.bi de şey soracagım bazıları "ürün imei kopyalandı kullanılmıyor satıcı da hesabı kaldırmış" ve ya "telefon kayıtlı degıl" falan dıyor bundan nasıl korunurum acaba

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yurt dışı 11 pro tercih ederdim. Helio 96 ve 67w şarj 120hz ekran 8gb ram vs. Bence daha mantıklı.

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Yurt dışı 11 pro tercih ederdim. Helio 96 ve 67w şarj 120hz ekran 8gb ram vs. Bence daha mantıklı.
yurt dışı nasıl alırım bilmiyorum eksisi ne oluyor yurt dısı olunca bu kadar ucuz

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
yurt dışı nasıl alırım bilmiyorum eksisi ne oluyor yurt dısı olunca bu kadar ucuz
Hiçbir eksisi yok, gir bak sarı siteye bir sürü görürsün sıfır 6-7 arası rahat bulursun. Sadece belki bir kaç ay da bir, mesela 3 ayda bir imei attırırsın, 200₺ falan. Belkide bir kez atıp daha hiç attırmazsın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri