REDRAGON K509RGB DYAUS 242TL alınır mı?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Arkadaşımın bilgisayarı için klavye arayışındayız yarı fiyatına düşmüş sizce alınır mı? Kullanan var mı?

Bu fiyata iyi bir seçenek gibi duruyor membrane klavye sanırım rainbow 7 bölgeli aydınlatma genelde kod yazanlar mekanik yerine membrane klavye ye yöneliyor bu da tuşları biraz tok ve sert olabilir ama sessiz blue switch e göre yani bu alınabilir.

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Rgb aydınlatması ve mekanik hissiyatlı fp bir klavye olduğu için çok tutuluyor performans ya da kullanım açısından ne gibi bir verim alabilirsiniz bilmiyorum ama popülerlik konusunda ismi bayağı duyulan bir klavye

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ben kullanıyorum. Güzel bir klavye ama eksi yönleri var. İlk olarak space tuşundan yay sesi geliyor , ben rahatsız olmuyorum ama sonuçta eksi bir yön. İkinci olarak klavyenin sağ üst tarafındaki aydınlatma bende çalışmıyor. Genel olarak aydınlatma sıkıntısı var ise bu kötü. Onun dışında bir şey yok. Ben 370tl ye almıştım. Bu fiyatta çok iyi.

KS

Cefika

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Ben kullanıyorum. Güzel bir klavye ama eksi yönleri var. İlk olarak space tuşundan yay sesi geliyor , ben rahatsız olmuyorum ama sonuçta eksi bir yön. İkinci olarak klavyenin sağ üst tarafındaki aydınlatma bende çalışmıyor. Genel olarak aydınlatma sıkıntısı var ise bu kötü. Onun dışında bir şey yok. Ben 370tl ye almıştım. Bu fiyatta çok iyi.
Rica etsem fotoğraflarını atma şansınız var mı? Bir de RGBler sabitlenebiliyor mu veya değişiyor mu yoksa Rainbow şeklinde sabit mi? Büyük ihtimalle tuşlara özgü değil de bölgesel aydınlatması mevcut galiba.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Rica etsem fotoğraflarını atma şansınız var mı? Bir de RGBler sabitlenebiliyor mu veya değişiyor mu yoksa Rainbow şeklinde sabit mi? Büyük ihtimalle tuşlara özgü değil de bölgesel aydınlatması mevcut galiba.
Her tuşa ayrı aydınlatma yok ama varmış gibi gözüküyor. Telefonum kırık o yüzden fotoğraf atamıyorum kusura bakmayın. 7 Tane tek renk yapabiliyorsunuz , Nefes alma şeklinde renk değiştirebiliyor ve Fn + sağ yada sol yön tuşu kullanılarak animasyon hızı ayarlanıyor. İlk açıldığı hâlinde renkler karışık yanıyor. Sadece tüm renkler animasyonsuz kalabiliyor. Bende tam çözebilmiş değilim. Fn + yukarı yada aşağı yön tuşları ile parlaklık ayarı var ve tamamen kapanabiliyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri