Regedit İle ilgili Problemim Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaDeakss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://i.hizliresim.com/lZaEor.png

Dsiable Antispyware var ve onun altındaki dosyayı silemiyorum nasıl yapıcam bunları silemedigim için windows defender kapalı 
yardımcı olurmusunuz.
Format atım düzelmedi son çareyi foruma gelmekle  buldum.

Değerlerini değiştiremiyorum hata veriyor silerken hata veriyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Güvenlik izniniz yoktur o yüzden hata alıyorsunuzdur. Birde Defender kapalı ise oradaki değeri değiştirmeniz yeterli olacaktır ki zaten değer devre dışı yani antivürüs çalışıyor görünüyor o ayarlarda. Değer verisi 1 olsaydı kapalı olurdu Defender veri 0 yani defender açık. Dokunmanıza gerek yok bu ayara. Ben size alternatif sorunla ilgili bir çözüm bulursam yazarım. Ancak eğer sisteminizde ikinci bir antivirüs veya malware yazılımı varsa bu Defender 'i devre dışı bırakır varsa böyle bir durum sebep budur bilginize.

Şunu dener misimiz;
Başlata CMD (Komut istemi) yazın sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki kodları yazın her satır bitince ENTER 'a basın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin.
net stop wscsvc
net start wscsvc
exit

KS

KaDeakss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aslında bunu atmamın sebebi windows defender'ın üzerinde çarpı işareti olması ancak üstüne tıklayıp açtıgımda içindeki herşey aktif beni endişelendiren defender'in üzerinde çarpı olması bu önemlimidir yoksa birşey olmazmı yani çalışırsa böyle sorun degil ama bir hata varsa bilemiyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
SS atarmısınız. Nasıl bir şey ona bakalım belki virüs vs. bulmuştur yada güncelleme filan olabilir yapamıyordur herhangi bir ayar buna sebep olabilir siz SS atın bakalım. Birde yukarıdaki ilk önerimi denerseniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Her şey aktif sorun görünmüyor. O simge hatası olabilir windows kaynaklı iconcache.dll 'de sorun olmuş ise o simge sabitlenmiştir oraya.

Şunu dener misiniz;
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Defender Güvenlik Duvarı

Şu konuma girin ve sol menüden Varsayılanları geri yükle deyin Defender 'a reset atılmış olursun. Garanti olsun birde CMD 'yi yönetici olarak çalıştır ve

netsh advfirewall reset

Bu kodu yaz ENTER 'a bas ve işlem tamamlanınca CMD 'yi kapat sorun devam ediyormu bak.
Ama eğer halen daha aynı ise Görev Yöneticisini aç ve İşlemler kısmından Windows Gezgini 'ni bul sağ tıkla yeniden başlat de ve tekrar bak bana simge ile alakalı bir durum gibi geldi. Buda işe yaramaz ise sıkıntı göremedim ama emin olmak için biraz zahmetli olacak ancak Defender içine girip o yeşil tik olanların hepsine girip içerisinden SS atar mısınız?

KS

KaDeakss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamamdır sorunum düzeldi teşekür ederim yardımcı oldugun için iyi akşamlar iyiki varsınız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri