Rendenr Sorunu

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar Camtasio Studio 2020 De Bir Video Editledim Ve Onun Export Unu Almak İstediğimde Video Sürekli Bozuk Çıkıyor Ve Oynatılamıyor Hatta 0xc00d36e5 Diye Bir Hata Veriyor Ki Sabahtan Beri Uğraşmama Rağmen Düzeltemedim Onca Yaptığım Şey Gitmesi Biraz Sinir Bozucu Allah'tan Export Alınca Program Kapanmıyor Oda Olsa Pc Olmazdı Herhalde Şuan  :(  :mad: Program Original Fakat Neden Böyle Davranıyor Anlamadım Yardım Ederseniz Sevinirim Şimdiden Teşekkürler.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bakmaya fırsatım olmadı sorunuza ama tekrar olursa yazarsınız.

Onunla İlgili Deil Fakat Windows İle İlgili Bir Sıkıntım Var Aynısı Kardeşimin PC Sinde De Oluyor İkisini De Buradan Cevaplasanız Bişey olurmu yoksa Yeni Konu Mu Açayım Bu Sorun o Sorunla Da Alakalı Olabilir Çünkü Ki Bence Büyük olasılıkla Alakalı Gibi Geliyor
Bakamamanız Konusunda Sıkıntı Yok Sonuçta Burada Yüzbinlerce Forumu Okuyup Cevaplamaya Çalışıyorsunuz Sizin Açınızdan Bakacak Olursak Bayağı Zor Bir Durum Bu Ne Kadar Çok Yardımcı Olmaya Çalışan Kişiler Olsada Moderatör Olsada 
Kolay Gelsin İyi Akşamlar

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sorununuza dair bir şey bulamadım Export işleminde disk ve video codec türünü değişitirin denmiş bazı forumlarda ama net olarak çözüme yardımcı oluyor mu emin değilim.

Ayrıca şu farklı sorunuzu buradan yazabilirsiniz.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sorununuza dair bir şey bulamadım Export işleminde disk ve video codec türünü değişitirin denmiş bazı forumlarda ama net olarak çözüme yardımcı oluyor mu emin değilim.

Ayrıca şu farklı sorunuzu buradan yazabilirsiniz.

https://photos.app.goo.gl/hoiLNVGUve4PR93W6

Hocam Bu Üstteki Attığım link Deki Videoda Görünen Hata Kardeşimin Pc Sinde oluyor 
Benim PC De İs Her Açtığımda "Scaning And Repear Disck (C:)" = "Disk (C:) Taranıyor Ve Tamir Ediliyor" Yazıyor  Hocam Türkçesini De Belirtmiş Olduğum Gibi Belki Yardımcı Olmak İsteyen İngilizcesi Olmayan Küçük yaşta Arkadaşlar Olabilir Diye Çevirisini Yazdım Bu Hatalar Neden Olur Yada Oluyor Acaba Bi Yaklaşık 5-/-10 Yıl Öncesinde Kullandığım Başka Bir PCde De Olmuştu Hocam Bu Diskim Tekil Disk 500Gb (Kardeşime De Aynı Ve Pcler Masa Üstü Hocam) Benim Diskimin ½70'ı Dolu Yaklaşık Olarak (C: Boş=53,9  Toplam=194Gb    D: Boş=107   Toplam=270Gb Gerisi Diğer İşler İçin Falan Ayrılmış Gördüğüm Üzere İsterseniz Tüm Detaylarını Yazabilirim Disk Bölümlerinin Belki İşinize Yararmı Bilemedim ondan Ufak Bi Ayrıntı Geçmek İstedim)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri