Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Render ağırlığınız işlemci bazlı mı ekran kartı bazlımı? Ayrıca 3D projemi yoksa video veya ses edit render için mi?
Birde sistemi ayrı ayrı alıp montajlayabilir misiniz yoksa hazır mı tercih edersiniz?
Biraz bakıp sistem önerinizi yapacağım. Phantom 7A-RTX - Bu sistemi aşağıdaki gibi düzenleyip alabilirsiniz.
Sistem özel bir indirimi var bu bağlantıdan görebilirsiniz. 800 TL indirimi mevcut ödeme ekranında kullanabilirsiniz. Toplamda sistem indirim dahil 16.090 TL yapıyor.
Elinize sağlık hocam birkaç şey daha merak ettim acaba bu sistemle soğutmada sorun yaşar mıyım ve ramlar 3600 olması daha iyi deniyor AMD işlemciler için ve M2 SSD Samsung 970 Evo ile arasında çok fark var mıdır ve bu sisteme 2k monitör tavsiyeniz var mı?
RAM için render gibi işlerde frekans önemsiz kapasite daha çok önemlidir.
M.2 SSD için size önerdiğim Crucial P1 1TB modeli gayet iyidir. Marka takıntınız olmasın piyasada sadece Samsung yok çok iyi ve performanslı pek çok marka var piyasada.
Soğutma sorunu yaşamazsınız ki zaten kasada olukça fazla fan var ve işlemciye 120mm sıvı soğutmada ekledim. Yeterli bir sorun yok.
Hocam ödeme sayfasında söylediğiniz gibi bir indirim göremedim acaba kod falan mı girmek lazım bunun dışında kasa tercihi yapabiliyor muyuz ve haftaya black friday var bir indirim,kampanya söz konusu olur mu?