Render Ve Oyun İçin Sistem Önerisi

Fiore82

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Merhaba arkadaşlar,

Oyun oynamak için arada da render işleri için PC toplamak istiyorum . Casper 2k 75hz monitörum var. Xbox series satıp uzerini tamamlayacağım.

10 ve 15 bin gibi fiyat aralığında nasıl bir sistem olur

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Render dediğiniz ne tür render acaba?
Sistemi farklı sitelerden parça parça toplama mı istersiniz yoksa hazır mı?
Son olarak maksimum bütçe 15K 'mı yoksa aşma payınız var mı?

KS

Fiore82

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
3d Max kullanıyorum. Şu anki dizüstü PC bile yavaş olsada alıyor render. 2 bin daha gecebilirim fiyatı. Oyunlarida çok rekabetçi oyun oynamıyorum genel olarak hikaye bazlı oyunlar. Bunda da grafikler 2k da güzel gözüksün yeter bana

KS

Fiore82

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Uğur hocam konu kaldı böyle. Müsait olduğunda bakabilirmisin

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
NOVA-6700XT / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - 19.599 TL - Başta bu ücreti vereceksiniz ama ASUS geri ödeme kampanyası var sistemdeki bazı bileşenlerde. ASUS 'a ürünleri alınca aşağıdaki bağlantıdan başvurunuzu yapıyorsunuz hangi ürünlerde varsa ve ASUS size bir onay ve zaman çerçevesi sonrasında geri ödeme yapıyor. Sistemde ekran kartı için 1755 TL geri ödeme var ve kasada 175 TL geri ödeme var. Yani toplamda 1.930 TL düşecek sistemin fiyatı geri ödemeyi alınca. Fiyat 17.669 TL oluyor böyle tabi geri ödemeyi alınca. Size uyarsa sistem çok iyi ve ihtiyaçlarınızı sorunsuz karşılar.

Kampanya Linki : https://promotion.asus.com/tr/tr/summer-cashback-2022

KS

Fiore82

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Bu PC deki parcalardan ufak çaplı değiştirsek daha iyi olur dediğiniz bı parca var mı peki. Çok aklıma yattı bu PC. Birde bu geri ödeme ne kadar zamanda gerçekleşiyor. Bı bilginiz var mı. Tak çalıştır bı kasa degilmi başka bir parça almicaz sonradan

KS

Fiore82

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Birde hediye USB adaptör var . Bu nedir ne işe yarar. İlgilendiğiniz için tşk ederim

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
Bu PC deki parcalardan ufak çaplı değiştirsek daha iyi olur dediğiniz bı parca var mı peki. Çok aklıma yattı bu PC. Birde bu geri ödeme ne kadar zamanda gerçekleşiyor. Bı bilginiz var mı. Tak çalıştır bı kasa degilmi başka bir parça almicaz sonradan
Anakartı ASUS PRIME Z690-P yapmanız daha iyi olur.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bildiğim ortalama 2 ay içinde ama net konuşmayayım. Sadece anakart giriş seviyesi kalmış ama seçeneklerde en ucuz yükseltme +.2125 TL ekliyor. Bence yükseltme yapmayın o anakartı satın 2. elden ve üzerine ekleme yapıp yükseltin. Çok daha mantıklı bir karar olur.

Hediye yazan ürün ASUS marka kablosuz internet bağlantısı için bir WiFi Adaptörü.

Aslında sistemde 2 gün önceye kadar ASUS TUF 750W ürün vardı ki o üründe de 440 TL geri ödeme vardı ama stok mu bitti yoksa bilerek mi değiştirdiler bilmiyorum 650W modele düşürmüşler. Zamanlamamız kötü oldu o konuda. :)

wolare

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Aslında sistemde 2 gün önceye kadar ASUS TUF 750W ürün vardı ki o üründe de 440 TL geri ödeme vardı ama stok mu bitti yoksa bilerek mi değiştirdiler bilmiyorum 650W modele düşürmüşler. Zamanlamamız kötü oldu o konuda. :)

Dün bu kasanın 5600 işlemcili versiyonunu sipariş geçtim. 750B psu stoğu dayanmadı sisteme :)
O yüzden psu yu değiştirdiler sistem içerisinden.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri